|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΡΧΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ
ΝΗ3 αμμωνία=0 ΝΟ2 νιτρώδη άλατα=0 ΝΟ3 νιτρικά άλατα=35-40 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 30% ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΦΥΤΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ 5 - 20cm. τα τεστ δεν εχουν ημ. ληξης , βεβαια τα πηρα απο ενα φιλο ο οποιος τα ειχε καιρο, αλλα αν ηταν χαλασμενα και στο νερο το εμφιαλωμενο που εκανα τεστ , γιατι βγηκε 0!!!!!! θα επρεπε να βγει λαθος, και το εκανα τουλαχιστον 3 φορες και το αποτελεσμα το ιδιο. εγω πιστευω οτι λιγο το νερο της βρυσης (που εχει ηδη υψηλες τιμες) λιγο ισως το ταισμα ( 2 φορες την ημερα ομως δεν ξερω αμα ειναι πολλες) , και δεν ξερω τι αλλο μου ανεβαζουν τις τιμες, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ!!!!!! THANKS... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μυνημα στον πσφε | takis07 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 11-02-11 19:51 |
ο λογος στους εμπειρους. | nikolas678 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-03-08 21:56 |