|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 τροποι υπαρχουν.
1-αηξηση αλλαγης νερου στο 40 η και 50 τις% 2-ελαττωση φαγητου 3-αυξηση της φιλτρανσης. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω ,και το αντιμετωπισα με το 1 και 3
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πες μας και τι φίλτρα έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τα Rena xp4 kai rena xp3 αν ρωτας εμενα Κλεοβουλε,αλλα ας μας πει και ο φιλος τι εχει.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ να τ' αλλάξεις και να πάρεις κάνα φίλτρο της προκοπής
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καλα ειναι ,γιατι το λες. Τωρα δυσκολοι καιροι για τετοιες αλλαγες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω το FLUVAL 300
XREIAZOMAI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε να δουλευη ενα ακομα φιλτρο, η αλλαξετο με ενα ποιο μεγαλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις αυτό http://www.zoo-zoo.gr/index.php?page...com_virtuemart
καλό είναι (αλλά το ξαναλέω έχεις πολλά ψάρια) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ok ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις συμβουλες σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μυνημα στον πσφε | takis07 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 11-02-11 19:51 |
ο λογος στους εμπειρους. | nikolas678 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-03-08 21:56 |