|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα κανουν μια αντυθεση ,πετρες αμμος,,ξυλο,,εμενα πρωσοπικα με χαλαει λιγο αλλα αμα εσενα σου αρεσει δεν μου πεφτη λογος.
Αν ξεραμε και τη ψαρια θα βαλεις θα αλαζε το πραμα. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε αυτες τις πέτρες που τις βρήκες? πως μπορω να βρω και γω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εγώ κάτι σε apistograma θα το πήγαινα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αν θες να εχεις μεσα αυτη τη ριζα πιστευω οτι καλο θα ηταν να κανεις το RYUBOKU στησιμο(νομιζω οτι η ριζα σου εχει μια μερια σαν "πατο" για να κατσει)και με καμια valisneria και με moss πανω στη ριζα θα ειναι ωραιο.Αλλιως σε αυτο το στησιμο σου θα σου προτεινα καμια ριζουλα στα αριστερα.(Μου αρεσαν οι πετρες σου).Καλη συνεχεια απο μενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει το στησιμο σου.με χαλαει λιγο η ριζα οπως στεκεται πανω στις πετρες,αλλα μπορει και με τα υπολοιπα,φυτα κλπ να δειξει.θα περιμενω να το δω.εγω ισως θα το αφηνα μονο με τις πετρες και τη λευκη αμμο.ισως και καμια ριζα απο πανω προς τα κατω,αλλα αναλογα κ τι ψαρια θα μπουνε...παντως θα ηθελα να το δω και με black water ετσι απο περιεργεια... μαρεσει ομως,καλη συνεχεια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα φυτεμένου, ακούω γνώμες. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-11 17:10 |
Αλλαγή setup στο 80άρι μου | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-03-08 09:30 |
Ακούω προτάσεις. | JONNY | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 08-05-07 22:30 |