|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, ωραιο φαινεται, καλη συνεχεια, αλλα εχω μια ερωτηση.. Επειδη, εχω το ιδιο ενυδρειο...πως θα κλεινει το καπακι με τα σωληνακια του εξωτερικου φιλτρου, γιατι εγω παιδευομουν το Σαββατο κ τελικα αφησα το εσωτερικο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε μερικά φόρουμ του εξωτερικού τα αναφέρουν σαν leucistic και ότι δεν είναι ούτε βαμμένα αλλά ούτε υβρίδια. Εχουν λευκισμό αν κατάλαβα καλά. ![]() Ουσιαστικά τα ψαράκια είναι ίδια με αυτά και δεν είναι ίδια με αυτά που προφανός φαίνονται βαμμένα και τα οποία εξαρχής δεν θα τα έπαιρνα. Αυτά τα αναφέρουν σαν Glo-Fish και είναι παράνομη η εισαγωγή τους σε ορισμένες χώρες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spartac : 29-02-12 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο περιοδικο του ΠΣΦΕ αμα το εχεις το τευχος 11 γραφει για Υβριδια και βαμμενα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ. Σήμερα θα κάνω μετρήσεις και μέσα στην εβδομάδα θα μπούν 5 ακόμα danio zebra (όχι βαμμένα
![]() ------------------------- Μέσα στο ενυδρείο έχει αυτή τη στιγμή μία λάμπα 11w τη μανίσια. Σκέφτομαι να βάλω ακόμα μία για να πάω τουλάχιστων στα 0,28W / lt. Θα κάνει δουλειά? Είναι σαν αυτή και έχει 15¤. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spartac : 01-03-12 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό! Απερίγραπτο! Δεν έχω λόγια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα φυτεμένου, ακούω γνώμες. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-11 17:10 |
Αλλαγή setup στο 80άρι μου | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-03-08 09:30 |
Ακούω προτάσεις. | JONNY | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 08-05-07 22:30 |