|
||||
|
||||
![]()
Εαν παρακολουθησεις τη συζητηση απο την αρχη θα δεις οτι ο ανθρωπος πηρε σαν δωρο τα ψαρια. Δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο και θελει να δει εαν θα του αρεσει να ασχοληθει. Αντι λοιπον να τα βαλει σε μια γυαλα προτιμησε να ρωτησει και να κανει τα πρωτα βηματα. Το φιλτρο αυτο ειναι απλο και καλο για το πλαστικο δοχειο. Ο κατασκευαστης το προτεινει για 150 λιτρα οποτε μεχρι τα 100 λιτρα θα τα παει καλα.
Στη συνεχεια μπορει να το κρατησει σαν δευτερο ή εφεδρικο. Το θερμομετρο χρειαζεται για την προετοιμασια του νερου ετσι ωστε να εχει την ιδια περιπου θερμοκρασια με το νερο που θα μεινει στο δοχειο.Το υγρο με τα βακτηρια δεν κανει μονο αυτο αλλα μειωνει την αμμωνια και τα νιτρωδη. Μειωνει δεν τα εξαφανιζει. Το τεστ της αμμωνια το εχω κι εγω και σε φυσικο φως δεν εχω προβλημα. Βιονικο ματι δεν εχω, ρωτησα και την μαμα μου ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |