|
|
|||
|
|||
![]()
Το δοχειο γραφει οτι εχει χωρητικοτητα 60 λιτρα (με τον φοβο παντα αν θα τα αντεξει...)
Ανοιγμα για αερα τι εννοεις; Αμα κλεισω τελειως το καπακι του..παπαλα τοτε. Το βαζω το καπακι αλλα αφηνω ενα κενο να παιρνει αερα μεσα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οξυγονο στο νερο (που αναπνεουν τα ψαρια) μπαινει απο την επιφανεια του νερου μεσω του φαινομενου της "ανταλλαγης αεριων" που γινεται με την αναταραξη της επιφανειας του. Αν δεν υπαρχει οξυγονο πανω απο την επιφανεια του νερου (ή τελειωσει), τοτε ναι ... παπαλα.
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο ως εχει το φιλτρακι..και γυρνα το σπρευ μπαρ να χτυπαει διαγωνια προς τα κατω..οχι τελειως οριζοντια...και κατω να ακουμπαει ..δεν εχεις αναγκη τωρα που δεν εχεις υποστρωμα.
ΥΓ μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τις διαστασεις του..καθως και το μεγεθος του ''καδου'' του?? (πλατος υψος) |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλαμε παιδευτηκα αρκετη ωρα... Οι διαστασεις του κουτιου ειναι: 59x39x36. Το φιλτρο εχει διαστασεις: 28x10.5x6 χωρις τα spray bar (συμφωνα με οτι λεει εδω: http://www.theaquariumshop.com.au/sh...20Filter%20150)
Ορθιο δεν μπορω να το βαλω με τιποτα. Τα spay bar, ειναι στον αερα και χτυπανε το νερο και κανει θορυβο πολυ. Αν τα βγαλω και βαλω εκεινο το κουμουτσι που εχει, πεταει το νερο με πολυ δυναμη. Προς το παρων το εβαλα οπως βλεπετε στις φωτο, με τα spay bar ελαφρως σηκωμενα για να γινονται κυματισμοι στην επιφανεια. Οταν το πρωτοβαλα, γεμισε το νερο με κατι μαυρα μικρα σκουπιδακια. Τα μαζεψα οσο μπορουσα με την αποχη. Εβγαλα το φιλτρο και το ξανα επλυνα με αρκετο νερο. Ελπιζω να μην βγαλει αλλα τετοια. Τα ψαρακια εχουν μια ταση να πηγαινουν στο φιλτρο, να τριβονται πανω του και εχουν γινει.....υπερκινητικα! Ειναι γιατι τους κανει εντυπωση ή μηπως ειναι πολυ δυνατο και παρασυρονται προς αυτο; |
|
||||
|
||||
![]()
είσαι σε καλό δρόμο
καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω αλλα η συνεχεια πια ειναι...; Αγγελια για μπολι εβαλα, ενα παιδι μου απαντησε μονο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι εδω το 3ημερο για να μου δωσει. Να περιμενω μηπως βρεθει κι αλλος εθελοντης ή να προχωρησω με το seachem stability; Αλλαγες νερου να κανω συχνα;
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να βρεις μπολι να κανεις αλλαγες συχνα για να μην εχουν προβλημα τα ψαρακια σου.μπορω να σου δωσω και εγω αλλα ειμαστε λιγο μακρια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |