|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για μενα 80χ45χ60 ...αν δωσεις υψος υπολογιζε οτι δεν θα ειναι γεματο μεχρι επανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα σκεφτόμουν για να είναι πρακτικό και να μην χρειάζομαι σκαμνάκι για να βάζω χέρια κλπ. για 55 πόντους ύψος... Βγάλε 5 από κόντρες 50, είναι και το υπόστρωμα βέβαια... Αν λοιπόν με τόσο ύψος δεν μπορώ να βάλω σκαλάρια(ή κάποιο άλλο ψάρι που να θέλει ύψος και να είναι ΟΚ στα 80*42) τότε να το κάνω πιο χαμηλό για να γλιτώσω έξοδα... Αφού δεν θα μου προσφέρει άλλες επιλογές σε ψάρια... |
|
||||
|
||||
![]()
τις κόντρες μπορείς να της βάλεις και πιο ψηλά. Δεν χρειάζεται να τις βάλεις 5 εκ μέσα. Ακόμα και πάνω απο το ενυδρείο θα μπορουσαν να μπουνε... Εγώ θα τις έβαζα 2 εκ απο το χείλος.
Και στο κάτω κάτω, πόσο συντήρηση να κάνεις; Θα παιδευτείς μια δύο φορές, αλλα κατα τ'αλλα δεν θα είσαι κάθε μερα μεσα στο ενυδρείο... ![]() Πρέπει να κρατήσεις κατα νου και τις αναλογίες του ενυδρείου, ωστε να μην φαίνεται πολυ περίεργο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ε θέλω να έχω την άνεση να φυτεύω να κάνω σκούπα κ.α.... Αυτό που λες για τις αναλογίες για πες περισσότερα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελει να πει..οτι πρεπει να ειναι και καλαισθητο εκτος απο χρηστικο..ενα ενυδρειο ασσυμετρων διαστασεων,δεν θα καθεται καλα στο ματι,και ισως δεν ειναι πρακτικο και για το aquascape
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε πόσες φορές θα φυτέψεις;
![]() Ε για τις αναλογίες δεν είναι και τίποτα περίεργο! Αν έχεις 50 μηκος και 100 ύψος θα είναι τουλάχιστον περίεργο!
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετές μέρες και σκέψη σκέφτομαι τελικά να το κάνω 80*42*45 για μείωση του κόστους τζαμιών, περισσότερη ευκολία στην κατασκευή και λιγότερες ανάγκες σε φωτισμό...
Στο Aquatools μου βγάζει από 5mm τζάμι έως 8mm(7άρι βγάζει αλλά επειδή δεν υπάρχει λέω 8άρι). Σκέφτομαι για 6άρι με κόντρες, τι λέτε; |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου DIY ενυδρείο | daredevil | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-12-11 20:14 |
το πρώτο μου ενυδρείο | DionysosDs | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-05-11 22:02 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |