|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα λογικά θα χωρέσει. Για το φίλτρο αυτό που ρωτάς δεν το κατάλαβα.
|
||||
|
||||
![]()
Το BioBox 2 είναι κρεμαστό και πρέπει να τοποθετείται στην επιφάνεια του νερού (λίγο πιο πάνω) περίπου... Εγώ σκέφτομαι να το τοποθετήσω για όσο διάστημα θα το αφήσω όχι στην πλάτη του ενυδρείου αλλά σε μια από τις πλαϊνές πλευρές του...
Και λέω αν γίνεται να μην βάλω κόντρα σε αυτή την πλευρά ώστε να είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση και συντήρησή του φίλτρου... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 80 μήκος θα μπορούσες να βάλεις 2 κάθετες κόντρες στα 25 και 50εκ αντι στις άκρες ή μια στο κέντρο. Δεν ξέρω όμως αν θα χωράνε ξύλα και αλλα διακοσμητικά μεσα με τον πρώτο τροπο. Εγώ προσωπικά θα έβαζα μία καθετη κοντρα πανω και ίσως (χλωμο) κατα μηκος. Εδώ το Juwel Rio 240 έχει μια κάθετη κόντρα (αλλα ας μην ξεχνάμε πως είναι και εργοστασιακό ενυδρείο και έχει και αυτό το τελάρο)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.
Με έχει πάει αρκετά πίσω η εξεταστική και από θέμα χρόνου και από θέμα χρημάτων(μένω Αθήνα και δίνω Πάτρα... ![]() Το καλό βέβαια είναι ότι παράλληλα το σκέφτομαι περισσότερο και δεν θα κάνω βιαστικές κινήσεις... Κοιτάω για αυτές τις Τ5 που ανέφερα(35W/742mm) και βλέπω ότι δεν τις βγάζουν όλες οι εταιρίες παρά μόνο 2-3 ενυδρειακές... Ballast ή και σύστημα που είναι μαζί με τα ακροφύσια θα βρω; Επίσης αν δεν βρω, μπορώ απλά να πάρω ένα που να υποστηρίζει περισσότερα Watt και θα είμαι καλυμμένος; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου DIY ενυδρείο | daredevil | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-12-11 20:14 |
το πρώτο μου ενυδρείο | DionysosDs | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-05-11 22:02 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |