|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που μπορεις να κανεις ειναι,να το αφησεις χωρις ψαρια,συνεχιζεις να ριχνεις τροφη μεσα και το στρωνεις με τον παραδοσιακο τροπο, η βρισκεις μπολι και αφου το βαλεις,περιμενεις να πιασει και να μηδενισει η αμμωνια και μετα βαζεις το ψαρι.μη βαλεις ψαρι μεσα ενω εχεις 5ppm αμμωνια.κιας βαλεις το μπολι.περιμενε να μηδενισει.εφοσον υπαρχει αμμωνια το μπολι δεν παθαινει τιποτα.αν μπολιασεις σωστα,θα περιμενεις καμια μερα δυο και θα μηδενισει.τοτε βαλε ψαρι μεσα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μπολιασε κανε μετρησεις και μετα βαλε ψαρι.δε θα παθει τιποτα το μπολι αν μεινει για λιγες ωρες χωρις τροφη,τα βακτηρια θα ανακαμψουν μετα απο καποιες ωρες κιαυτα.εννοειται οτι θερμοκρασιες,κυκλοφορια και οξυγονωση θα γινονται κανονικα παραλληλα.προσωπικα προτιμω για αυτο το λογο το μπολιασμα να γινεται το βραδι.εφοσον υπαρχει αρκετη αμμωνια,αυτο δινει καποιες ωρες να μηδενισει αυτη και το πρωι,μαγαζι....ψαρι ![]() ------------------------- εξαρταται και απτο σαλιγκαρι.αν βαλεις apple snail το υπολογιζεις σαν ψαρι με μεγεθος οσο το ποδι του.εγω θα εβαζα κανα δυο anentome helena να πω την αληθεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-02-12 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς μπόλι η διαδικασία πως πάει?
σπεσιαλ μπλεντ μερα παρα μερα και 2 φυλλαρακια τροφη με την ιδια συχνοτητα?? σορυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι παντελως ασχετη..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ ! ελπίζω να τα καταφέρω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια σας ευχαριστώ πολυ!
Λοιπον λίγα ενημερωτικά για το ενυδρειο μπας και βγαλετε ακρη: 1) ειναι 22 λίτρων οπου θα βάλω μέσα ΜΟΝΟ εναν αρσενικό μονομάχο και έναν γλύφτη 2) δεν υπάρχει δυνατότητα για μπόλι , το φίλτρο μου είναι ένα Εχω"filpo corner WAVE 200-TWIN" 3) να βάλω μονομάχο με αμμωνία 5?? ΔΕ ΘΑ ΞΕΒΑΨΕΙ?? ΧΑΑΧΑΧΑΑΧ (ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΩ!) 4) οχι αυτη τη στιγμή δεν υπαρχουν αλλα ψάρια, νεκρα στο ενυδρειο.... 5) ναι θα προσπαθήσω για ζωντανα φυτα.... ευχαριστώ εκ των προτερων..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω γνωστο με ενυδρειο. και αν οχι γλυφτη , σαλιγκαρι ισως? |
|
||||
|
||||
![]()
Σου έδωσα την απάντηση στο πρόβλημά σου στο σύνδεσμο με τις αγγελίες!
Ένα σαλιγγάρι οκ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 08-08-11 11:46 |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |