|
![]() |
#1 |
προβλημα αμμωνιας
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα . μολις γυρισα απο ενα 4ημερο. κοιταω το ενδρειο μου και το νερο ηταν βρωμικο. μετραω αμμωνια 3,νιτρωδη 1 και νιτρικα περιπου 10. κανω αλλαγη περιπου 50%. το φιλτρο για καποιο λογο ειχε σταματησει. δεν ξερω ποσες μερες.το εβγαλα απο την πριζα και με το που το ξαναεβαλα δουλεψε κανονικα. πρεπει να εκανε διακοπη ρευματος και να μπλοκαρε. λετε να χαλασε η βιολογια τοσες μερες? θα μετρησω μετα παλι, τοθεμα ειναι οτι αυριο παιζει να ξαναφυγω....
|
|
Εμφανίσεις: 5969
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι 4 μερες σιγουρα ,και κακως το εβαλες αμεσως μπροστα,αν καταλαβα καλα.Ειναι εξωτερικο?Τι ψαρια εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι εσωτερικο. εχω 3 σκαλαρια 8 ινδιανακια και 8 αρλεκινους
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιγοντος πρεπει να βρεις μπολι,και να κανεις μεγαλυτερη αλλαγη νερου,Ποσα λιτρα βιολογικο υλικο εχεις,?Βγαλε τα σφουγγαρια και βαλε καινουργιο (καλυταρα Απο αλλο στρωμενο)βιολογικο υλικο.Οτι ειναι να κανεις καντο γρηγορα,γιατι τα νουμερα σου ειναι απαγοητευτικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπλε σφουγγαρι και 1 λιτρο σιποραξ. αρα λες να βρω μπολι. να μην περιμενω μεχρι το βραδυ να δω αν πεσει?
------------------------- αυτο που με παρηγορει ειναι οτι εχω νιτρικα 10 . αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει ακ0μα βιολογια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 07-08-11 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μα περιμενεις με τετοια νουμερα,αν βρεις εστω μισο λιτρο μπολι,να βγαλεις ολο το δικο σου και να βαλεις αλλο μισο καινουργιο.Κανε και μια αλλαγη ακομα σημερα του 70% νερου.Βεβαια δεν ξερω αν το ετοιμαζεις πρωτα.
------------------------- Τα σκαλαρια τι υψος εχουν? ------------------------- Τα σκαλαρια τι υψος εχουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ : 07-08-11 στις 12:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |