|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι εχω στο νου μου να το κανω. Με excel και ταμπλετες θα μπορω να εχω ενα σταθερο συστημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τα λίτρα είναι λίγα δεν θα έχεις προβλημα
Planted aquarium+Rasbora Galaxy 4 EVER Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS198 : 25-01-12 στις 14:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ το δοκιμαζω και βλεπω στην πορεια. Σε ευχαριστω.
Οποιος εχει να προσθεσει τιποτα ακομα ή να παρατηρησει κατι...ευπροσδεκτα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο φυτα υπαρχουν ατελειωτοι συνδιασμοι..αν κ ειναι λιγο μικρο το ενυδρειο κ περιοριζεσαι καπως..pogostemon halfieri,eleocharis οπως προαναφερανε...blyxa japonica,rotala(υπαρχουν πολλες)....cuba βεβαιως..Ωραιες πετρες!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν με παιρνει να βαλω καποια φυτα περα απο ανουμπιες χωρις να εχω υποστρωμα.Επιπλεον το προβλημα ειναι οτι και το χαλικι που εχω φτανει σε καποια σημεια το πολυ 5 εκ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες ερωτησεις για ενυδρειο 30 λιτρων | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 234 | 10-06-11 23:23 |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |