|
|
|||
|
|||
![]()
Η μαρκα του ενυδρειου ειναι Jewel aquarium. και η τιμη ειναι χωρις βαση.
Ξεκιναω διαβασμα! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος, απλα μην βαλεις ψαρια μεσα πριν στρωθει το φιλτρο....κανε λιγο υπομονη.
ρωτα εδω οτι δεν εχεις καταλαβει....
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια οσον αφορα το θεμα του στρωσιματος του ενυδριου πα πρεπει να γινει πριν βαλω μεσα τα ψαρια? ή κατα τη δειαρκεια?
Δεν εχω βαλει ακομη μεσα νερο και θα το σκεφτω να γυρισω πισω μερικα απο αυτα π αγορασα να το κανω πιο φυσικο... ------------------------- Παιδια σημερα που θα βαλω το νερο... να βαλω σε λειτουργεια το φιλτρο? χωρις ψαρια? Και κατι αλλο γιατι μεσα απο το φιλτρο βγαινουν 2 καλωδια για να βαλω στην πριζα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakias24 : 22-01-12 στις 13:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχω βαλει ακομη μεσα νερο και θα το σκεφτω να γυρισω πισω μερικα απο αυτα π αγορασα να το κανω πιο φυσικο...καλυτερα πιστευω ------------------------- Παιδια σημερα που θα βαλω το νερο... να βαλω σε λειτουργεια το φιλτρο? χωρις ψαρια? καθαρισε το μεσα με ξυδι (ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΑ και ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ) μην βαλεις νερο ακομα, δεν θα βαλεις κατω καποιο υποστρωμα αμα πας για φυτεμενο ή αμμο,χαλικι οτι θες, αυτο δεν μπαινει μετα το νερο.... Και κατι αλλο γιατι μεσα απο το φιλτρο βγαινουν 2 καλωδια για να βαλω στην πριζα? αυτο δεν το καταλαβα....
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να εχει τον θερμοστατη μεσα στο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]() ναι ναι !! καλα λες.....στανταρ αυτο θα ειναι!! δεν εχω παρει ποτε juwel του κουτιου και δεν το ξερω....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην συνδέσεις τίποτα πριν ενημερωθείς κατάλληλα. Οι περιγραφές σου μου θυμίζουν σημείωμα αυτοκτονίας . ![]() Φιλικά Μανος
|
|||
|
|||
![]()
χαχα παιδια ευχαριστω εχω παρει αρκετες πληροφοριες γενικα!
Εχω παρει υποστρωμα για ζωντανα φυτα το εβαλα σε ζεστο νερο για 12 ωρες...τωρα μπορω να τη γεμισω? |
|
||||
|
||||
![]()
Για καλό και για κακό πες τι ακριβώς έχεις αγοράσει για να μάθεις πώς πρέπει να βάλεις το κάθε τι και μη βιάζεσαι να το γεμίσεις... δε θα κερδίσεις κάτι! Μην είσαι ανυπόμονος και πληρώνεις μετά λάθη, όπως οι περισσότεροι που πρωτοξεκινάνε! Και σου προτείνω να μάθεις καλά από τα υπομνήματα πώς λειτουργεί ένα ενυδρείο (κύκλος αζώτου, μπόλι κλπ) ώστε να καταλαβαίνεις γιατί γίνεται το κάθε τι που σου λέμε και να δεις παρουσιάσεις ΠΟΛΛΩΝ ενυδρείων πριν το γεμίσεις για να αποφασίσεις πώς θες να φτάσει να δείχνει κάποια στιγμή. Και μη βρέξεις φαραώ και ναυάγια ακόμα, γιατί σε βλέπω με το που δεις μερικά όμορφα φυσικά ενυδρεία να τα πας για αλλαγή με πέτρες και ξύλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να πάρεις μια ιδέα ξεκινα να βλέπεις και video στο youtoubi σαν το παρακάτω και συγχρόνως διάβασμα.
|
|||
|
|||
![]()
δεν βιαζομαι απλα να προχωρησω σιγα σιγα...Το υποστρωμα δεν ξερω τι μαρκα ειναι για πεταξα τη σακουλα εχει καφε χρωμα ειναι για ζωντανα φυτα και το μουλιασα για 12 ωρες.
Φαραω κλπ οτι αγορασα δν τα βαζω μεσα. Απλα να ξεκινησω να βαλω νερο να αρχισουν να αναπτυσσονται τα βακτηρια! Που μπορω να δω τα ενυδρεια που μου λετε? που εχουνε πιο πολλα φυτα... Τα κοινωνικα ενυδρεια τι ειναι? ------------------------- Οσον αφορα το μπολιασμα αν αποφασισω να μπολιασω που μπορω να βρω? μιας και κανενας φιλος δεν ασχωλειτε με ενυδρεια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakias24 : 22-01-12 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερααα!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε κ εμενα???αν ξερετε βεγαια???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 30,000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΟΗΘΕΙΑ | NIKOUK | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-09-11 22:37 |
βοηθεια με ιχθυοσυνθεση σε 160 λιτρα | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 04-07-11 01:18 |
Αγορα nano cube 60 λιτρα...μια βοηθεια.. | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-04-11 20:27 |
Ενυδρειο 3 λιτρα. | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-11-10 19:56 |