|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και φαντάσου ότι το πρώι πρωι που ξύπνησα είδα μόνο 1 και είπα << μάλλον πέρασε καλά ο αρσενικός το βράδυ>> αλλά τελικά κρύφτηκαν! Ελπίζω να επιζήσουν! ![]() Μια γενική ερώτιση όποιος γνωρίζει μου απαντάει: Ο γόνος σε πόσο καιρό θα πάρει τέτοιο μέγεθος ώστε να μην κρύβεται? Ευχαριστώ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-01-12 στις 13:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιωτη δεν ειναι στανταρ, καθως ο ρυθμος αναπτυξης των μωρων εξαρταται απο τη διαθεσιμη τροφη,απο το ειδος της τροφης που δινεις, απο το ποσα ειναι (ανταγωνισμος)... αλλα και παλι καποια μικρα θα μεγαλωσουν γρηγοροτερα λογω της ικανοτητας τους.
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη μην τρελαίνεσαι...παρα ασχολείσαι μου φαίνεται!
![]() Άστα όπως είναι και μην αγχώνεσαι...αφού άρχισαν τα γεννητούρια σε 2-3 μήνες θα ανοίξεις θέμα ''τι να τα κάνω τόσα μικρά;;''...αυτό που σου λέω,δηλαδή,είναι να μην αγχώνεσαι και ψάχνεσαι για την μέγιστη,σε αριθμό,επιβίωση του γόνου.. Όσα ζήσουν..πρώτη γέννα είναι!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαταρχήν σας ευχαριστώ που μεταφέρατε το θέμα μου!
![]() ![]() Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές!! Όλους πραγματικά!! Μπορώ να μετρήσω 6 απο αυτά που μπορώ να δω! Είναι πολύ χαριτωμένα!! Είναι ψάρια ολοκληρωμένα σε πολύ μικρό μέγεθος! Είναι όλο ενέργεια, και καμουφλάρωνται επιδέξια απο τον αρσενικό! Τα είδα και να τσιμπάνε απο το τριμένο φλέικ που τους δίνω(ότι περνάει απο δίπλα τους) Οπότε όλα πάνε καλά. Αν και θα φαγωθούν κάποια μέχρι να μεγαλώσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε μπράβο. Καλώς τα δέχτηκες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεμπούκωσε και η δεύτερη μόλις τώρα. Μου φαίνεται παράξενο όμως διότι δεν είχε πολλές μέρες(μόνο 16) και η πρώτη ούτε αυτή είχε πολλές(μόνο δεκαοχτώ. Φαίνεται οι δικές μου είναι εξπέρ σε αυτά και τα κάνουν πιο γρήγορα. Έβγαλε καμποσα ψαράκια τα οποία είναι μου φαίνεται πιο αναπτυγμενα απο την πρώτη που ξεμπούκωσε. Έκανα έναν απολογισμό των μικρών και έβγαλα κάπου στα 10 μαζί με τα παλιά. Δεν είναι περισσότερα διότι την ώρα που τα 'εβγαζε άρπαζε μεζέ η ξεμπουκωμένη η πρώτη(που να της κάτσει στο λαιμό να της κάτσει) και ο αρσενικός(που να μην του ξανασηκωθεί ποτέ!).
Αν δεν τσακώνονταν τα μικρά για τις περιοχές δεν θα είχα τόσσες απώλειες, αλλά βλέπεις ότι ακόμα δεν τα έβγαλε η μάνα τους περιοχές θέλουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι μπουκωμένη? | demka27 | Malawi | 8 | 03-06-09 22:31 |
Μάλλον είναι μπουκωμένη | ANXRI | Malawi | 14 | 21-12-08 00:35 |
Frontosa μπουκωμένη stop | GEORGIOS | Tanganyika | 14 | 10-02-06 22:19 |
Επιτέλους μπουκωμένη labido!!! | Filippos | Malawi | 25 | 20-12-05 01:26 |