|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντε μπράβο. Καλώς τα δέχτηκες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεμπούκωσε και η δεύτερη μόλις τώρα. Μου φαίνεται παράξενο όμως διότι δεν είχε πολλές μέρες(μόνο 16) και η πρώτη ούτε αυτή είχε πολλές(μόνο δεκαοχτώ. Φαίνεται οι δικές μου είναι εξπέρ σε αυτά και τα κάνουν πιο γρήγορα. Έβγαλε καμποσα ψαράκια τα οποία είναι μου φαίνεται πιο αναπτυγμενα απο την πρώτη που ξεμπούκωσε. Έκανα έναν απολογισμό των μικρών και έβγαλα κάπου στα 10 μαζί με τα παλιά. Δεν είναι περισσότερα διότι την ώρα που τα 'εβγαζε άρπαζε μεζέ η ξεμπουκωμένη η πρώτη(που να της κάτσει στο λαιμό να της κάτσει) και ο αρσενικός(που να μην του ξανασηκωθεί ποτέ!).
Αν δεν τσακώνονταν τα μικρά για τις περιοχές δεν θα είχα τόσσες απώλειες, αλλά βλέπεις ότι ακόμα δεν τα έβγαλε η μάνα τους περιοχές θέλουν. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πανο...εσυ συγχυζεσαι...αλλα ετσι θα επιβιωσουν τα ικανοτερα ψαρακια στο ενυδρειο σου.. αν θε ςνα βοηθησεις την κατασταση...φροντισε να τους προσφερεις πολλες κρυψωνες. ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 26-01-12 στις 12:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσικό που τα έβγαλαν τόσο νωρίς? Διότι εγώ ήξερα ότι τα βγάζουν απο 18(το λιγότερο έως 25 μέρες. Οι δικές μου στα 18 και 16 τα έβγαλαν.
Έχω κάτι πολύ μικρές moonstone απο τη θάλασσα. Να βάλω 2,3 για να κρύβονται? Έχω και κάτι πολύ μικρά κέλυφη σαλιγκαριών που μοιάζουν μς το assassin το σαλιγκάρι. Κάνει να τα βάλω μπας και κρυφτεί κανένα? Τι λέτε ρε παίδες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 25-01-12 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεμπούκωσε και η 3η χτες. Και αυτή είχε λίγες μέρες 16μόνο. Μάλλον τα έβγαλαν νωρίς επειδή είναι αρχάριες. Δεν έβγαλε πολλά επειδή δεν είχε πολλά. Ξεμπούκωσαν και οι 3 τους και είναι πάρα πολύ λαίμαργες για φαί!
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ποσα ψαρακια γεννηθηκαν στις 3 γεννες ? καμια 50ρια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι μπουκωμένη? | demka27 | Malawi | 8 | 03-06-09 22:31 |
Μάλλον είναι μπουκωμένη | ANXRI | Malawi | 14 | 21-12-08 00:35 |
Frontosa μπουκωμένη stop | GEORGIOS | Tanganyika | 14 | 10-02-06 22:19 |
Επιτέλους μπουκωμένη labido!!! | Filippos | Malawi | 25 | 20-12-05 01:26 |