|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι όταν λέει ο φίλος ότι του έχει ξεκολλήσει αναφέρεται στην ταπετσαρία...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Krispie είναι απλά τα πράγματα
η μαθαίνεις να κολλας ενυδρεία αφού θες να ασχοληθείς η μαθαίνεις να μπαλώνεις διαλέγεις και παίρνεις . Επίσης χωρίς να θέλω να κρίνω το αποτέλεσμα τις κατασκευής του φίλου μας ο πάτος είναι η βάση και στην βάση πάνω κολλιούνται τα τζαμια και όχι περιμετρικά αυτό δεν είναι IMO και επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο ενυδρείο αλλα μιας και είδα την φωτογραφία να μαθαίνουμε το σωστό .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Ο φιλος εχει ραγισμενο ενυδρειο κ προφανως θελει να το επισκευασει.Αν εγραψε καπου οτι θελει να μαθει να κολλαει ενυδρεια συνχωρεστε με αλλα δεν το ειδα. 2)Δεν ειπε κανεις να κολληθει περιμετρικα τιποτα αλλα σε ολο τον πατο-αλλος ενας πατος-ο οποιος θα εφαπτεται με τον ραγισμενο.(αν θελει να βαλει κ κοντρες ειναι αλλο θεμα) 3) Αφου δεν ειναι δικη σου αποψη κ ειναι καποιος γενικοτερος κανονας ή αποψη καποιου αλλου μπορουμε να εχουμε ενα λινκ ωστε να κατατοπιστουμε καλυτερα?! ή αν θελεις να μας εξηγησεις εσυ καθως με ενδιαφερει κ εμενα το θεμα κ δεν ειμαι απολυτος σε οτι λεω σε αντιθεση με εσενα οπου το "σωστο κ το λαθος" δινει κ περνει..... Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να μην χαλάω όμως το θέμα του φίλου . ας τον αφήσουμε να αποφασίσει τι θα κάνει και εκεί να του δοθούν οι καλύτερες συμβουλές με οποιον τρόπο αποφασίσει .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε νομίζω ότι η σύγκριση είναι και πολύ σχετική. Ούτε ότι οι κύριοι εδώ το κάνουν λάθος. Είναι προσεγγίσεις διαφορετικών σχολών και δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση για το ποια είναι η καλύτερη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τυχαίνει όμως να γνωρίζω αρκετούς πολιτικούς μηχανικούς του Ε.Μ.Π που το βρίσκουν πολύ σχετικό .
Οι βιομηχανίες e.t.c (πάλι καλά όχι όλες)λειτουργούν υπέρ του κόστους και ο χρόνος = χρήμα . ( θα παραμείνω με την προσέγγιση του πολυτεχνείου και όχι με τον γερμανό τζαμά )
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ όταν ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους (σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη κάνει αυτή την ερώτηση) μπορείς να τους ρωτήσεις αν υπάρχει τόσο σημαντική διαφορά και στην περίπτωση που το ενυδρείο θα πατάει σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια (δηλαδή τη βάση); Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη διαφορά της αντοχής της σιλικόνης σε εφελκυσμό και διατμητική τάση. Δυστυχώς δεν έχω αυτό τον καιρό επαφές με αυτό τον κλάδο των μηχανικών για να ρωτήσω εγώ.
Πάντως η μέθοδος που προτιμάς είναι πιο γρήγορη για μια βιομηχανία. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ειναι μπαλωμα οπως το λες αλλα ειναι κατι που ειναι δοκιμασμενο και σε γλυτωνει απο πολυ κοπο και χρονο το να βαλεις επιπλεον τζαμι απο πανω.(απο κατω σε αυτη την περιπτωση.)στο προηγουμενο δικο μου οταν εσπασε ο πατος το πηγα και μου προσθεσανε ενα 8αρι τζαμι απο κατω και δεν καταλαβαινε τιποτα.κιας ειχε σπασει ο πατος απτη μια ακρη στην αλλη στο πλατος.ακομα και οταν ανοιξε το ενυδρειο χωρις λογο μπροστα μου ο πατος δεν καταλαβαινε τιποτα.
δε λεω οτι ειναι η πιο σωστη λυση,λεω οτι ειναι χιλιοδοκιμασμενη ![]() κοιτα και αυτο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |