|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Αυτό που λες για τους σεισμούς, είναι καλύτερο λες από το αφρολεξ; |
|
||||
|
||||
![]()
το υλικο που μου εκατσε εμενα πολυ καλα ειναι το αρμαφλεξ.το βαζουνε σαν μονωση σε σωληνες κλπ.ειναι φτηνο και μπορεις να το βρεις στην αθηνας.υπαρχει ενας παλιακος μπαρμπας που πουλαει διαφορα υλικα,σιτες,ριγκοφον,πλεγματα κλπ,χαμηλα στην αθηνας στο αριστερο χερι οπως πηγαινουμε προς ομονοια απο μοναστηρακι.ειναι λιγο πριν το alex pak αν θυμαμαι καλα.ριξε μια ματια αν εχει.αποκει το ειχα παρει εγω και μου εκατσε πολυ καλα κατω απτο ενυδρειο.μπορει να σου φανει χοντρο αλλα ειναι μαλακο.επισης,(και ας σου φανει μαλακο στο ζουληγμα με το χερι), με τον ογκο του ενυδρειου πανω του και την επιφανεια που παταει δεν συμπιεζεται τοσο πολυ.αυτο που ειχα παρει ητανε 1,5-2cm παχος.
για τα τζαμια και το μεγεθος ριξε και μια ματια εδω ωστε να υπολογισεις τι χρειαζεσαι.ελπιζω να πανε ολα καλα και να καταφερεις να το φτιαξεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φοβερό link, ευχαριστώ πολύ... Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι ο safety factor... |
|
||||
|
||||
![]()
οσο μεγαλυτερος τοσο καλυτερα αλλα και πιο χοντρα τζαμια(πιο ακριβα).αναλογα το μεγεθος του ενυδρειου που θα φτιαξεις θες και το αναλογο safety factor.παιξε λιγο με το calculator και θα το δεις πως δουλευει.οταν αποφασισεις θα πρεπει να σε καθοδηγησουν οι πιο εμπειροι εδω μεσα για τις διαστασεις και τα παχη τζαμιων γιατι εμενα η εμπειρια μου σε κατασκευες ενυδρειων ειναι μονο ενας κυβος 20λιτρος που εφτιαξα προσφατα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, με 3,8 μου βγάζει 10άρι τζάμι, για τις κόντρες να βάλω πιο λεπτό;
Αν έχω καταλάβει καλά τα DIY αν τα φτιάξεις καλά έχουν πιο μεγάλη αντοχή από ένα εργοστασίου; Πόσο χρόνο ζωής έχει ένα ενυδρείο εργοστασίου και πόσο ένα καλοφτιαγμένο DIY; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα krispie? Εκανες τιποτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την ώρα έχω ένα 60άρι για τα ψάρια που έχω δανειστεί... Έχω τα gourami και τον ancistrus, σήμερα θα βάλω και τα neon, δεν έχω απώλειες μέχρι στιγμής σε ψάρια, από τις γαρίδες βρήκα μια μέσα στο φίτρο μετά από μέρες
![]() Όπως μπορείς να δεις κι εδώ ψάχνομαι για να φτιάξω καινούριο και θα μπαλώσω και το παλιό για ρεζέρβα... Το κακό είναι ότι έχει πέσει μέσα στην εξεταστική μου και με έχει αποσυντονίσει και επίσης δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με αυτό για να το ψάξω και να το φτιάξω να τελειώνω... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τζαμια στις διαστάσεις που έγραψες ποιο πάνω περίπου 70 euro με 10 αρι ρονταρισμενο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί διάβασα ότι καλό είναι οι επιφάνειες που θα κολληθούν καλό θα είναι να είναι αροντάριστες... Επίσης γίνεται ροντάρισμα μόνο στη μια πλευρά του τζαμιού; Αυτή που θα έιναι από πάνω για ασφάλεια μετέπειτα(ταίσματα κλπ)... |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα γίνονται αλλα από 10 αρι και πάνω υποχρεωτικό το ροντάρισμα γιατί δεν το κόβουν ίσιο ΙΜΟ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βάλω 12άρι για πάτο μόνο και τα άλλα 10άρια είναι υπερβολή; Κόντρες τι πάχους; Επίσης, ροντάρουμε και τις κόντρες; Και το ροντάρισμα πόσο κοστίζει; |
|
||||
|
||||
![]()
το ρονταρισμα μερικες φορες ειναι πιο ακριβο και απο το ιδιο το τζαμι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να στο χρεώσουνε κάνα 10-20 euro για όλα τα τζαμια . Τα παραπάνω , διπλες τιμές δεν είναι από τζαμάδες αλλα από ληστές .
(όπως σου γράφω παραπάνω περίπου 70 euro να υπολογίζεις ) το 10 αρι για να σπάσεις θέλει μεγάλη προσπάθεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |