|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φοβερό link, ευχαριστώ πολύ... Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι ο safety factor... |
|
||||
|
||||
![]()
οσο μεγαλυτερος τοσο καλυτερα αλλα και πιο χοντρα τζαμια(πιο ακριβα).αναλογα το μεγεθος του ενυδρειου που θα φτιαξεις θες και το αναλογο safety factor.παιξε λιγο με το calculator και θα το δεις πως δουλευει.οταν αποφασισεις θα πρεπει να σε καθοδηγησουν οι πιο εμπειροι εδω μεσα για τις διαστασεις και τα παχη τζαμιων γιατι εμενα η εμπειρια μου σε κατασκευες ενυδρειων ειναι μονο ενας κυβος 20λιτρος που εφτιαξα προσφατα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, με 3,8 μου βγάζει 10άρι τζάμι, για τις κόντρες να βάλω πιο λεπτό;
Αν έχω καταλάβει καλά τα DIY αν τα φτιάξεις καλά έχουν πιο μεγάλη αντοχή από ένα εργοστασίου; Πόσο χρόνο ζωής έχει ένα ενυδρείο εργοστασίου και πόσο ένα καλοφτιαγμένο DIY; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα krispie? Εκανες τιποτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την ώρα έχω ένα 60άρι για τα ψάρια που έχω δανειστεί... Έχω τα gourami και τον ancistrus, σήμερα θα βάλω και τα neon, δεν έχω απώλειες μέχρι στιγμής σε ψάρια, από τις γαρίδες βρήκα μια μέσα στο φίτρο μετά από μέρες
![]() Όπως μπορείς να δεις κι εδώ ψάχνομαι για να φτιάξω καινούριο και θα μπαλώσω και το παλιό για ρεζέρβα... Το κακό είναι ότι έχει πέσει μέσα στην εξεταστική μου και με έχει αποσυντονίσει και επίσης δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με αυτό για να το ψάξω και να το φτιάξω να τελειώνω... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |