|
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται οτι θα το προσπαθησω!
δεν μπορω να τα βλεπω ετσι φιλε μου! εγω την προσπαθεια θα την κανω!γι'αυτο αοιξα και το θεμα αλλωστε! η ανυσυχια μαου εχει να κανει με το αν θα τον πεισω,εστω για κατι...
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθησε να τον πεισεις δια τιης πλαγιας οδου
αυτος για να φτιαξει ενυδρειο στο μαγαζι το ειδε σαν ενα ντεκορ που θα τραβηξει κοσμο εξηγησε του ομως οτι αν το ενυδρειο ειναι σαν καραγκιοζης δεν θα εχει την απηχηση που νομιζει αν το ενυδρειο ειναι <<στολιδι>> σιγουρα θα παει κοσμος μονο και μονο για να το χαζεψει (ειδικα αν η περιοχη εχει και τιποτα ψαροκαμμενους σαν και μενα) |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!
σε ευχαριστω για ολα! α ρε τι κανεις αν εισαι φιλοζωος!μεχρι και ιντριγκες σκεφτεσαι! ![]() ![]() ευχαριστω και παλι!
|
|||
|
|||
![]()
δε κανει τιποτα και ελπιζω να εχεις αποτελεσματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο άνοιξες το θέμα .
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει,τουλαχιστον καταλαβαν οι υπολοιποι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσέι θα προσπαθήσεις για να του αλλάξεις τα μυαλά και εμείς θα σε τσιτώσουμε λίγο περισσότερο ![]() Πιστεύω εντός λίγου καιρού να ποστάρεις με θετικά αποτελέσματα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τον πεισης, κανε οτι μπορεις, θα καταλαβει σιγα σιγα θα το δεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα janickrules με το ενυδρειο στο μαγαζι εγινε τιποτα, δεχτηκε να τον βοηθησεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
για την ωρα θα παρει σωστη τροφη.
κατι ειναι και αυτο! για τα υπολοιπα σιγα-σιγα...
|
||||
|
||||
![]()
κατι μου θυμιζει το εργο,δυστηχως
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | kigocesi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-09-11 23:20 |
Νεο ενυδρειο...συμβουλες... | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-11 13:53 |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |