|
|
||||
|
||||
![]()
To 900αρι ενυδρειο φωναζει απο μονο του. ''Θελω να γινω νταμαρι'' ακουω εγω παντως
![]() ![]() Ευκολοσυντηρητο και εντυπωσιακο. |
|
|||
|
|||
![]()
περιεργο εγω το ακουω να φωναζει βαλε μου oscar oscar oscar
|
|
||||
|
||||
![]()
μα να μην ακουω τιποτα;;
![]() ![]() ![]() πλακα κανω! γιατι οχι; ειναι και πιο ευκολο! εχει ηδη οσκαρ!!
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι εκτος του οτι εχει ηδη οσκαρ μεσα πιστευω οτι σε ενα ενυδρειο τετοιων διαστασεων το αμαζονικο στυλ με αυτα τα ψαρια εκτος απο εντυπωσιακο ειναι και ποιο ευκολοσυντηρητο
αρκει βεβαια να παρει ενα φιλτρο γαιδουρι σε ογκο για βιολογικη φιλτρανση γιατι τα οσκαρ εχουν πολλα αποβλητα θα προτεινα ενα εσωτερικο φιλτρο πλατης που ειναι και πολυ οικονομικο |
|
||||
|
||||
![]()
εχει τρελο γαιδουρι για εξωτερικο φιλτρο!
βολευει μωρε,αλλα να δεχτει να δωσει τα υπολοιπα! και φυσικα να μου "αναθεσει" τις αλλαγες νερου κλπ,που νομιζω πως θα προσπαθησει να αποφυγει για μην "δωσει" το παραμικρο... αλλα κι εγω δεν ξερω: σε αυτα τα λιτρα τι αλλαγες χρειαζονται;
|
|||
|
|||
![]()
τα οσκαρ εχουν μια ευαισθησια στα νιτρικα οποτε αν πας σε εβδομαδιαιες αλλαγες τουλαχιστον το 30-35% αλλα αυτο θα καθοριστει και απο τις μετρησεις και τον ογκο φυτων
|
|
||||
|
||||
![]()
με κατεστρεψες τωρα!
τι αλλαγες!και πως να τις κανω; και αντιχλωριο; θα πληρωσει για μετρησεις;μπααα... φυτα; σιγα μην θελει να βαλει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | kigocesi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-09-11 23:20 |
Νεο ενυδρειο...συμβουλες... | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-11 13:53 |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |