|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο αλλαγές που γινανε πρην 2 βδομάδες..
φυτά.. echinodorus red, anumbias barteri. ψαρια.. 5xneon, 8xgymnocorymbus (τα 4 ειναι albino), 2xblue german ram. φωτισμός.. 1χ24βαττ philips 940 3800K πλήρους φασματος.Διάρκεια 11,5 ώρες φίλτρα.. 2 εσωτερικα με σφουγγαρια και τύρφη. το ενα sera fil 60 και το άλλο αυτοσχέδιο. λίπανση.. flourish tablet, tetra black water. παροχή CO2.. οχι διακοσμητικά.. ξύλα,πέτρες μη ασβεστολιθικές,χαλαζιακο χαλίκη ανακατεμένο ψιλόκοκο 1mm με χοντρόκοκο 2-4mm θερμοκρασία.. 25 βαθμοι PH.. 7.5 KH..8 NH3..0 NO2..0 NO3..10 αλλαγές νερου μισό βρύσεις μισό απιονισμένο 1 φόρα την εβδομάδα το 1/4 Η φώτο απο δευτέρα.... έχω ενα πρόβλημα με μαυρη αλγη εμφανίστικε οταν εκανα της αλλαγες στα φυτα,τον φωτισμό, εκοψα και το co2. περιμένω να πεσει το ΡΗ με την τύρφη αλλα ακομη δεν.. κάθε σχόλιο δεχτώ.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα φιλτρα εχω μαυρα σφουγγαρια και στο ενα και τυρφη.
Το νεο στησιμο ειναι πολυ φτωχο σε φυτα. Σημερα θα δώσω και της χήρες, θα κρατήσω μονο τα νεον και τα ραμ. Η αλγη ειναι μαυρη αλλα πια δεν ξερω, ισως ΒΒΑ. Θα καθαρισω τα χαλικια τα ξυλα και οπου εχει πιασει αλγη. Και αλλη φορα φορα μου εχει τύχη μετα απο μεγαλη αλλαγη στα φυτα και τον φωτισμο, με ενα καλο καθαρισμα και αλλαγη νερου θα υποχωρηση αν οχι βλεπουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Παρουσιαση κοινωνικου No2 | johnbaz | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 07-02-11 15:46 |
Παρουσιαση 1ου φυτεμενου ενυδρειου | sefis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-03-10 00:08 |