|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ορυχειο ολοκληρο..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πες το αφεντικο να αλλαξει πετσοπα.αρκετα κονομησε ο αλλος,μια χαρα του ηρθε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειστε ολοι σας τρελαρες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σοβαρα τωρα παντως,οπως ειπε ενς φιλος πανω(που να θυμαμαι ποιος) θα του πω να σταματησει να ασχοληται με τον πετσοπα! οσο για αυτο που λετε οτι για το πακου δεν ειναι μεγαλο ενυδρειο,γι'αυτο ακριβως το αναφερω! ![]() λαμπες που λετε,δεν ξερω ποσα watt ειναι,αλλα κουτσα-κουτσα κατι κανουν... για φιλτρα εχει ενα εξωτερικο με μπολικο βιολογικο υλικο, και ενα εσωτερικο για ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ λιτρα! τα κυριως θεματα τωρα ειναι: 1) αν θα δεχτει να δωσει τα ψαρια (και ΠΟΥ θα δωθουν...) 2) σιγα μην δεχτει να του κανω (εστω εγω) εβδομαδιαιες αλλαγες... θα προσπαθησω να τον ενημερωσω παντως! ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια! θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεχτεί, να που θα τα δώσει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57521 Αλλά σκέψου τι θα του προτείνεις να βάλει ![]() [εγώ θα έλεγα 6-7 φροντόζες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To 900αρι ενυδρειο φωναζει απο μονο του. ''Θελω να γινω νταμαρι'' ακουω εγω παντως
![]() ![]() Ευκολοσυντηρητο και εντυπωσιακο. |
|
|||
|
|||
![]()
περιεργο εγω το ακουω να φωναζει βαλε μου oscar oscar oscar
|
|
||||
|
||||
![]()
μα να μην ακουω τιποτα;;
![]() ![]() ![]() πλακα κανω! γιατι οχι; ειναι και πιο ευκολο! εχει ηδη οσκαρ!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μακαρι 1) να δεχτει 2) να πληρωσει μεταφορα... παιδια για χρυσοψαρα το ψηνω... αλλα ας δουμε πρωτα αν θα δεχτει....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | kigocesi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-09-11 23:20 |
Νεο ενυδρειο...συμβουλες... | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-11 13:53 |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |