|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λες να μου στειλουν 2 ψαρια σαμο για 5 ευρο ????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρε 4-5...
Ειναι και πολυ μικρα και ισως εχεις απωλειες μεχρι να περασουν κανα δυο μηνες μεχρι να τα βαλεις μαζι με τα αλλα...Eξαλλου σαν ειδος απαγορευεται να βαλεις ζευγαρι γιατι δεν τα πανε καλα μεταξυ τους,μονο μικρες ομαδες πρεπει να πηγαινουν...Οποτε η ενα μονο η 3-4... Θα στα στειλουν ναι. Αν σου κανουν νερα πες τους οτι θα πληρωσεις εξτρα την συσκευασια...
|
||||
|
||||
![]()
η πλακα ειναι φιλε οτι και για την αροανα μου λεγανε οτι δε θα τρωει και μπορει να μου πεθανει αλλα ειμαι κολοφαρδος και αμα στεριοσουν ολα τι θα τα κανω ???? γινοντε και μεγαλα οχι τιποτα αλλο
|
||||
|
||||
![]()
Παρε το ρισκο τοτε για μια τριαδα...
Απλα πες τους να επιλεξουν μερα που να μην εχει πολυ κρυο για την μεταφορα και πες τους να σου πουν συνθηκες νερου που τα φιλοξενουν ωστε να εχεις ετοιμασει ιδιες στην καραντινα...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα κανω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμο και το σαμπ !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δε φανταζεστε τι ομορφο φενετε το ενυδρειο χωρις τιποτα μεσα καλωδια θερμοστατες σωλινες μολις καθαρισω σφουγκαρισω κλπ θα σας βαλω φωτο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηρθαν οι τιγρης !!!!!!!!!
το 1 κακο ειναι 1 εκ ![]() το 2 κακο φερανε μαζι τους ick ![]() θεραπεια με αλατι και βλεπουμε ![]() τρωφη νανε καλα τα δισκακια μου και ειχα αγωρασει πολλα κουτια αρτεμιες ! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |
sex room in harris samos hotel | harris samos | Δίσκοι | 32 | 12-07-10 00:38 |
2 Τερατα.... Help!!!! | valblanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 31-10-06 20:52 |