|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια. Διαβαζω το forum πολυ καιρο τωρα αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκα μεχρι τωρα βοηθεια. Αλλα τωρα ηρθαν τα δυσκολα. Εχω εδω και 6 μηνες ενα ενυσρειο 100 λιτρα με 7 κυχλιδες 1 πλακωστομο και δυστηχως 2 pacu. Λεω δυστηχως γιατι τα 2 τερατακια εχουν μεγαλωσει πολυ και μαλλον θα πρεπει να τα αποχοριστω. Λυπαμαι γιατι μου αρεσουν πολυ αυτα τα 2 ψαρια. Το κακο ειναι οτι απο το μαγαζι που τα πηρα δεν τα δεχονται πισω και τωρα δεν ξερω τι να κανω. Εδω και 1 εβδομαδα μια κυχλιδα επιτιθετε στα pacu και αυτα για να ξεφυγουν κανουν το ενυδρειο βομβαρδισμενο τοπιο. Αν εχετε καποια λυση παρακαλω βοηθηστε με. Ευχαριστω εκ των προτερων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις αγγελία για να τα δώσεις σε κάποιον που έχει τον χώρο γι' αυτά τα ψάρια!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει αγγελια αλλα ακομα τιποτα... περιμενω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() προσωπική μου άποψη πρέπει να δώσεις περισσότερα από τα 2 pacu για να πεις ότι παύεις να έχεις πρόβλημα ... |
|
|||
|
|||
![]()
ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα. εχω πολυ δυνατο φιλτρο. 2000l/h και ενα ακομα 400l/h με υαλοβαμβακα σφουγγαρι και ενα πετρωμα(δεν ξερω πως λεγεται).
|
|
||||
|
||||
![]()
Μύλος!!!!!???? 2000 λίτρα σε 100αρι ενυδρείο? + 400λίτρα
|
|||
|
|||
![]()
εχει ενα εξαρτημα μπροστα το φιλτρο που μειωνει την δυναμη του νερου αλλιως χωρις αυτο κανει τον βυθο ανω κατω. απο επιπεδο αμμωνιας ειναι πολυ καλα.(μετρημενο απο καταστημα)..
πιστευω αν φυγουν τα pacu θα ειναι πολυ πιο ανετα για τα υπολοιπα ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω κατα ποσο το καταστημα σου εχει δωσει ακριβεις μετρησεις η ακομα κ αν τις εκανε...
καλυτερα θα ηταν να επαιρνες καποια υγρα τεστ! κ να επαναπροσδιοριζες την συνθεση σου...ειναι πολλα τα ψαρια κ οχι μονο απο αποψη αμμωνιας κ νιτρικων!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεσαι πολύυυυυυυυυ διάβασμα και τα ψάρια σου ακόμα πιο πολύυυυυυυυυ μεγάλο ενυδρείο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |