|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή χρονια ξεχάσαμε να πούμε !
παω πασο ανεμιστηράκια μέχρι 27-28 όταν χτυπάει 40 +.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει
![]() ![]() ![]() Εξάλου γι'αυτό μας δίνεται εδώ μέσα βήμα να γράφουμε. Για να ανταλάσουμε απόψεις, να περνάμε τις γνώσεις μας σε άλλους να βρισκόμαστε οι "τρελοί" του χωριού και να λέμε τις λολάδες μας και άλλα τέτοια απλά και ταπεινά που μας κρατούν φανατικά δεμένους με το χόμπι. Καλή χρονιά να έχεις και θα τα λέμε εμείς πότε - πότε στην κατηγορία μας.... ![]() Προτάσεις και σχόλια δεν βλέπω όμως από τους ειδικούς του χώρου.....Ρηφάδες που είστε ωρέεεεεεεε Βοήθειααααα θέλουμε.....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω μπλέξει, γέννες κάθε βδομάδα και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω μια ανεμώνη τεράστια .
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τρυπιούνται τα Rio, ευτυχώς όλα καλά.... και έγιναν οι δοκιμές των αρχικών τμημάτων της σωληνώσεως υπερχείλισης.
Για για να μην σας αφήσω παραπονεμένους, ακολουθεί και το απαραίτητο φωτορεπορτάζ.
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ρε τοσο χαμηλα ???????? ε θα σε δαγκωσω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατέληξα στο τελικό σχέδιο για το σάμπ .
Η χημική φίλτρανση θα γίνεται σε reactors οπότε δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιο τμήμα του σάμπ για αυτό το σκοπό. Τα τζάμια και τα λοιπά υλικά αγοράστηκαν....πάμε φουλ για κόλλημα....
|
||||
|
||||
![]()
τη δευτερα θα το κολλισουμε
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |