|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι κουκλος βρε...ο παρανοικος με την χαρτοταινια βγηκες !!
![]() ![]() Καλογεμιστο samian !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά......πάμε γιάλλα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι μέρες πέρασαν, έγινε ο απαραίτητος καθαρισμός, κηλίδες, σιλικόνες, χαρτοταινίες και.......η απαραίτητη δοκιμή αντοχής.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και είπα να δοκιμάσω και λίγο το εξοπλισμό που θα τοποθετηθεί στο σαμπ..... Τελικά βγήκε θηριάκι......150 λίτρα καθαρά..... Αν και το πρόγραμμα εξελίσσεται αργά - αργά (άτιμη κρίση ![]() Φυσικά παρατίθεται το απαραίτητο φωτουλικό...
|
||||
|
||||
![]()
αμαααααααααααα μεγια μεγια ( και εγω ελεγα οτι θα σουρονουμε μακαρονια χαχαχαχαχαχαχα )
λες να το κανω επαγγελμα να κολαω ενυδρεια ?????? χαχαχαχα το 4 σε ενα μηνα αυτα ειναι ![]() ![]() ![]() ![]() αντε δε ξεκιναμε να μαζευουμε τραγανες ??????? σε μια εβδομαδα ερχομε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αργάααα αλλά σταθεράαααα προχωράμεεεεεεε.....
Πιάσαμε τα υδραυλικά τώρα. Έγιναν πρώτα οι απαραίτητες κολλήσεις και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρώσουμε τα υδραυλικά της υπερχείλισης. Μετά από ιδέα που είδα..(και ζήλεψα), αποφάσισα να διαλέξω το ποτήρι υπερχείλισης και όχι κουτί. Λοιπόν κόλλες και σωλήνες, γωνίες κλπ στη σειρά και ξεκινάμε...
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλή η ιδέα με το ποτήρι !!!
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου ποτηρι που ειναι ?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |