|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!Χαλαρωτικο,ατμοσφαιρικο,βιοτοπικο.
Με ενα ποτακι στο χερι και καλη μουσικουλα θα το χαζευα με τις ωρες.......
|
|||
|
|||
![]()
πολύ όμορφο και πολύ βιοτοπικό!!!
![]() ![]() καλή χρονιά σε όλους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
![]() Η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές χαλάρωσης μπροστά από το ενυδρείο είναι μοναδικές. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβω κρις πολλη ωραιο με το πχ δεν εχουν προβλημα τα δισκακια??κατα τα αλλα αψογο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() Ο εκτροφέας να φανταστείς τα είχε σε μεγαλύτερο ph,εγώ τα πείρα από νερό βρύσης και τα έχω κρατήσει μέχρι στιγμής σε αυτό.Μετά μπορεί να αρχίσω να ρίχνω σκληρότητες αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου γι'αυτό καθώς σαν ψάρια δεν γνώρισαν ποτέ μαλακό νερό και κανένα άλλο είδος ψαριού(γι'αυτό τα έχω και μόνα τους). Θα δείξει η πορεία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Χρηστο!!!
![]() Stendker δεν ειναι? Κανεις λαθος τα ψαρια σου γεννηθηκαν σε νερο οσμωσης και μετα προσαρμοστηκαν σε "βρυσατο" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ Γιώργο!!
![]() Ναι Stendkerακια είναι.Για το ph ωρε δεν το είπα για το που γεννήθηκαν αλλά για το που τα είχε μέχρι να τα στείλει Ελλάδα.Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και γυρνάει πολύ η σκέψη στο μυαλό μου οτι ήρθε πλέον η ώρα να μαλακώσει το νερό. Είδομεν.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ καλό ενυδρείο!!!
και ο πόθος syper... Θα συμφωνούσα και γω πως αν αποφάσιζες να χαμηλώσεις λίγο το ph θα ήταν καλή κίνηση. Νομίζω θα δείς καλύτερη συμπεριφορά και καλύτερα χρώματα. Όμως αν θα το τολμίσεις, να το κάνεις αργά και σταθερά. Οχι απότομες αλλαγές στις τιμές του νερού σου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
scalare 400l | AKHS26 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 23-06-10 11:41 |
Αν 400L ενυδρείο πόσα L sump ? | elboot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 19-10-09 11:26 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |