|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονια να έχεις....φαωταστικο το εκανες.τελειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Να χαίρεσαι και τη γιορτή σου!! ![]() Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να είσαι καλά!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό ! ποσες φορες ταιζεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() Ταιζω 5 φορές,μία εγώ και 4 η ταιστρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό βοηθαει στα νιτρικά σιγουρα αυτό μου κάνει πολύ εντυπωση και φυσικά είναι σε τελεια κατασταση ...
Τα δισκακια θελουν δουλεια ακόμα αλλά είσαι σε καλό δρόμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω ομορφιές!!!
Φοβερό στήσιμο και φοβερά ψάρια! Απλά οι φωτό είναι λίγο θολές. Κατα τα άλλα είσαι μια χαρά! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυυυυυυυυ ομορφο.
Για τα ψαρια ειναι σουπερ. Εσυ ομως το "αντεχεις" το σκοταδι? φαινονται δλδ τα χρωματα τους αρκετα? Λιγα ξυλακια κοντα στο βυθο αριστερα μαζι με τα αλλα, θα τα ηθελε κατα την αποψη μου.
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο! αλλα νομιζω οτι θα ηθελε λιγο παραπανω φως
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
scalare 400l | AKHS26 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 23-06-10 11:41 |
Αν 400L ενυδρείο πόσα L sump ? | elboot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 19-10-09 11:26 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |