|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα δεν το ανεβασα το θεμα για τα μπραβο σε μενα.
Τα μπραβο ανηκουν στην οικογενεια που το φιλοξενει και οταν ακουσε τα καθεκαστα δεν ειπε το συνηθισμενο "ελα μωρε, ενα χρυσοψαρο ειναι" και αποφασισε να διαθεσει καποια χρηματα για να του δωσει τα μινιμουμ για μια αξιοπρεπη ζωη. (Δεν διευκρινησα μαλλον πιο πανω, οτι τα 40 ευρω τα εδωσε η οικογενεια και οχι εγω) Εμεις (οι πιο εμπειροι χομπιστες) απο την πλευρα μας, οφειλουμε και ειναι υποχρεωση μας να ενημερωνουμε και να βοηθαμε αυτες τις προσπαθειες. Δεν το κανουμε για το μπραβο. Το θεμα ανεβηκε ως προτροπη σε ολους μας να βοηθαμε οπου χρειαζεται. Δεν κοστιζει τιποτα παραπανω απο λιγο απο το χρονο μας αντε και κανενα κλαδεμα και διακοσμητικο που μας περισσευει οπως και λιγο μπολι.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου,
σε σενα που ασχοληθηκες και στην οικογενεια που ηθελε να ΄΄ακουσει΄΄. ειναι ενα καλο θεμα για να δουμε οτι και τα χρυσοψαρα εχουν δικαιωμα να ζουν σωστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος ο delta. ειδικα για τα χρυσοψαρα απο τη στιγμη που εμαθα κι εγω οτι χρειαζονται πολλα λιτρα κλπ κι επειδη το ειχα ψυχολογικο που επαιρνα κι εγω μικρος κι ολο μου πεθαιναν με τις συμβουλες ασχετων πετσοπαδων, το λεω οπου σταθω κι οπου βρεθω και δω χρυσοψαρο σε σωστες ή λαθος συνθηκες φιλοξενουμενο. αλλα αρκετες φορες η απαντηση ειναι αυτη ακριβως...ελα μωρε, εδω πεθαινουν ανθρωποι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. οποτε ναι ευτυχως οι ανθρωποι ευαισθητοποιηθηκαν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσόψαρο θα σε ευγνωμονούσε περισσότερο.
Αν είχες βάλει σκουρόχρωμο χαλικάκι. Ας το κοιτάξουν κάποια στιγμή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την περισταση προσεξα το διαθεσιμο με το ενυδρειο χαλικακι να ειναι μονο σε σωστο μεγεθος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο που ασχοληθηκες!
![]() εσωσες μια ζωη! ελπιζω να μην παρουσιασει μεγαλη,μελοντικη,"φθορα" απο την αμμωνια που "εφαγε"... και παλι μπραβο!!
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο σου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο χρυσοψαρου... | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-11-11 17:29 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |
ερωτηση για διατροφη χρυσοψαρου | mao | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-08 12:38 |