|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω στην αρχη αυτα ηξερα μονο...αλλα επεσε
![]() ![]() ! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ανεβαζω μια οπως ειναι τωρα που ηρεμισε και θα σου λεγα να το τσεκαρεις
! |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε η φωτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε μαυριλα...αυτο ειναι το....τυρφη extract που μου ελεγες???
|
||||
|
||||
![]()
ενα μπουκαλακι που ειχε περισεψει..το υπολοιπο ειναι απο τα φυλλα(τα βρασμενα alder cones) και προετοιμασμενη λιγη τυρφη σε βαρελι (οση ειχε μεινιε μεχρι να παρω καινουρια)....!! το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ καλο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως αμα εβραζα μια καλη ποσοτητα και επερνα το νερο ισως να ειχα πιο σκουρο. Αυτο που φοβαμαι και θελω να μου πεις ειναι, οταν βαζεις το σκουρο νερο που εχεις βρασει, δεν αρχιζει μετα απο καποιες μερες να ξανα καθαριζει? Εγω πχ που τα alder τα εχω μεσα βγαζουν συνεχεια.... Αλλιως στειλε μου ενα how to να αρχιζω να τα βραζω και γω...Γιατι η αληθεια ειναι θα ηθελα να ηταν πιο σκουρο το δικο μου. (θα κανω και γω σε λιγες μερες παρουσιαση...ζηλεψα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και ατμοσφαιρικο.Μου αρεσει παρα πολυ.
Πολυ καλη προσπαθεια.Μπραβο... ![]() ![]() Εβαλες μανζανιτες η δεν βλεπω καλα?Αν οντως εβαλες τοτε το νερο θα γινει πορτοκαλι προς καφε.........
|
|||
|
|||
![]()
πολλη καλο το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι πανεμορφο μπραβο, σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
....ωραίο....ιδιαίτερο ....!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι χρώμα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...πολυ ωραιο και ακρως χαλαρωτικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
....Τώρα αναγκαστικά έγω ανοίξει λίγο τις αποχρώσεις! ![]() @ platy ....φίλε απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |