|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οριστε η φωτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε μαυριλα...αυτο ειναι το....τυρφη extract που μου ελεγες???
|
||||
|
||||
![]()
ενα μπουκαλακι που ειχε περισεψει..το υπολοιπο ειναι απο τα φυλλα(τα βρασμενα alder cones) και προετοιμασμενη λιγη τυρφη σε βαρελι (οση ειχε μεινιε μεχρι να παρω καινουρια)....!! το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ καλο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως αμα εβραζα μια καλη ποσοτητα και επερνα το νερο ισως να ειχα πιο σκουρο. Αυτο που φοβαμαι και θελω να μου πεις ειναι, οταν βαζεις το σκουρο νερο που εχεις βρασει, δεν αρχιζει μετα απο καποιες μερες να ξανα καθαριζει? Εγω πχ που τα alder τα εχω μεσα βγαζουν συνεχεια.... Αλλιως στειλε μου ενα how to να αρχιζω να τα βραζω και γω...Γιατι η αληθεια ειναι θα ηθελα να ηταν πιο σκουρο το δικο μου. (θα κανω και γω σε λιγες μερες παρουσιαση...ζηλεψα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και ατμοσφαιρικο.Μου αρεσει παρα πολυ.
Πολυ καλη προσπαθεια.Μπραβο... ![]() ![]() Εβαλες μανζανιτες η δεν βλεπω καλα?Αν οντως εβαλες τοτε το νερο θα γινει πορτοκαλι προς καφε.........
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.....Βασιλη σου εχω στειλει ενα πμ εσενα για δες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια κλαδια μου μοιαζουν με manzanita wood.
|
||||
|
||||
![]()
το αριστερο ειναι moorwood ,τα 2 δεξια ηταν ευγενικη χορηγια(πριν αρκετοοοο καιρο ) του ChristosP και υπαρχει κ ενα mopani μεσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολλη καλο το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι πανεμορφο μπραβο, σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
συντομα και ενα μικρο update
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update...το ενυδρειο εχει ερθει σε τονους clearwater ελλειψη υλικων...αλλα συντομα θα επανερθει στο αρχικο μοτιβο...μερικες φωτο απο τα ψαρια ..και αργοτερα απο το ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφααα
![]() ![]() ![]() Μεγαλωσαν καθολου? Εκεινο το μικρο εδειξε το φυλο του?
|
||||
|
||||
![]()
....ωραίο....ιδιαίτερο ....!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερατο. Ζουγκλαφον. Για να το δουμε μετα το τελικο κλαδεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι χρώμα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...πολυ ωραιο και ακρως χαλαρωτικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
....Τώρα αναγκαστικά έγω ανοίξει λίγο τις αποχρώσεις! ![]() @ platy ....φίλε απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και σε οσους διατείνονται οτι δεν τους αρεσει το black water αυτο το ενυδρειο μπορει να τους κανει να πισωπατησουν!!!
ΕΥΓΕ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό αποτέλεσμα. Πολλά like και από μένα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |