|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Τασο , ειναι πολυ ωραιο το aquascape
![]() Νομιζω οτι ο Θανος (thab) διαλεξε και σου εστειλε τα πιο ομορφα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολλυ ωραιο τασο να τα χεραισε ειναι απιστ(ο)ευτα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντρεα...να σαι καλα χαιρομαι που σ αρεσει..αλλα μην επαναπαυεσαι!!! μετα τα χριστουγεννα οταν ερθει πισω ο θανος θα σε βαλλει να μου στειλεις ενα θηλυκο για να κανω το χαρεμι οπως το θελω
![]() ![]() ![]() maxmike ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο στησιμο!
Τωρα για τους ψαρηδες αστα να προσαρμοστουν λιγακι και θα σου δειξουν αυτα ποιο ειναι αρσενικο και ποιο θηλυκο,να εισαι σιγουρος. Αν ανεβασεις και καλυτερες πλαινες φωτος ισως το βρουμε γρηγοροτερα.
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα dimis1978...χανει και απο την φωτο..απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο...
αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης....το 4 που εχω και αμφιβολια για το φυλο ειναι το πιο μικρο(~3εΚ)..σε αυτο το μεγεθος η εμπειρια μου απο αλλες γεννες(λιφαλλιλι,σκαλαρια)μου θυμιζει οτι τα μικρα εχουν ΟΛΑ ενα χρωμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παιρνουν οταν ενηλικωνονται..πχ τα λιφαλλιλι ειναι διαφανα με μαυρη ριγα οταν ειναι 2-3 μηνων..ετσι κια αυτο πιστευω οτι μπορει ακομα να μην εχει ξεχωρισει τελειως τι θα ειναι...παντως μου κανουν κατι σκαμπανευασματα κ απο κει που δειχνει οτι εναι θυληκο σκουραινει βγαζει πολλες βουλες κ μεχρι εφτασα για μερικα λεπτα να νομιζω οτι εχω 3 αρσ 1 θηλ ![]() ![]() http://www.seriouslyfish.com/profile...ijsseni&id=117 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία προσπάθεια, μπράβο. Δεν είναι πολύ φωτεινό ενυδρείο και αυτό ακριβώς του δίνει μια χάρη παραπάνω, μπράβο και πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και φυσικο το ενυδρειο σου!!!
![]() τα ψαρια πρωτη φορα τα βλεπω!!! παρατηρησε συμπεριφορες και πες μας να μαθαινουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ..(συγχωρεστε με για την ποιοτητα και την θολουρα αλλα το νερο ειναι αρκετα σκουρο για να μην βγουνε κουνημενες και τα ψαρια παιρνουν μια ποζα αλλα μεχρι να κλεισει το κλειστρο εχουν κουνηθει λιγο και βγαινουν θολα...) ...εχουμε και λεμε -> στις πρωτη το 1 κ την 2η το ενα απο τα 4 που με παιδευει..μια παιρνει χρωμα θυληκου(χωρις τις πλαινες πολλες βουλες) μια ειναι οπως στην 2η σαν θηλυκο...στην 3φωτο ο ''αλλος'' μικρος ο οποιος και αυτος αρσενικο φερνει ,στην 4η φωτο το θηλυκο για το οποιο ειμαι σχεδον σιγουρος , ο πρωτος (1η φωτο) φαινεται και στην 5η...τετοιους χρωματισμους κανουν και τρελαινομαι
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |