|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80χ35χ50 Όγκος:125 λιτρα Κατηγορία:Βιοτοπικο(προσπαθεια) νοτια αμερικη Φυτά:vallisneria americana ,anubia barteri Ψάρια / ¶λλα είδη:cardinal tetra x15,apistogramma nijsseni f1 2female-2male(ετσι οπως διαπιστωσα...μακαρι να κανω λαθος) Διακοσμητικά υλικά:χαλικι χαλαζιακο,πετρες μη ασβεστολιθικες,ριζες φυλλα cattapa,alder cones Φόντο:μαυρο Φωτισμός:2χ30w τ8 Διάρκεια φωτισμού:12-23.00 Φιλτράρισμα:juwel bioflow Θερμοστάτης:RENA 150w Λίπανση: Παράμετροι: pH: 6.5 Γενική σκληρότητα (GH): 5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): >10 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαιες 30% Θερμοκρασία: 25. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.: σημερα παρελαβα τα συγκεκριμενα ψαρακια...μεχρι προσφατως αγνοουσα την υπαρξη τους αλλα λιγες μερες πριν τα παραλαβω στρωθηκα στο διαβασμα και κυριολεκτικα εφερα τα πανω κατω για να τα φιλοξενισω...προσωπικα με καλυπτει το layout και πιστευω το ιδιο και στα ψαρακια....θα ακουλουθησουν λιγες αλλαγες(περισσοτερα φυλλα καταπα-πλατανος)λιγοτερες βαλισνεριες....ελπιζω πως τελικα εχω 3 θυληκα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η απορια μου ειναι η εξης...το ψαρι στην 5 φωτο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θυληκο...το ψαρι της 6ης ομως(που παρουσιαζεται ξανα στην 3η πανω απο το μεγαλο και στην 4η ) εχει αυτες τις ριγες ....τελικα τι ειναι ?? και αυτο αρσενικο???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tρομερό το ενυδρείο σου,πραγματικά μαγεύτηκα απο την άγρια ομορφιά και φυσικότητά του ..
![]() Η μόνη ένστασή μου,είναι οτι η κάτω δεξιά πέτρα,φαίνεται οτι είναι "βαλμένη" απο χέρι.Θα ήταν προτιμότερο πιστεύω να την τοποθετήσεις πιο πίσω. Μπράβο για την προσπάθεια και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τόσσο καλαίσθητα ενυδρεία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο!!Συγχαρητήρια για το στήσιμο!Σίγουρα από κοντά θα είναι για να το θαυμάζεις με τις ώρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σουπερ!!!μπραβο σου!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα και σας ευχαριστω για τα σχολια σας...μολις ''ηρεμισει'' λιγο το ενυδρειο υποσχομαι κιαλλες φωτο..καλυτερες
![]() ΥΓ η πετρα ναι μεν ετσι δειχνει αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τελειως σκοτεινη απο κατω και τρυπωνουν συνεχεια...βεβαια κατι θα κανουμε...! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια! αμαζονιος!! βγαλε καμια καλη φωτο τα ψαρια να σου πουμε για το φυλο. εμενα τα panduro μου αρεσουν πολυ απο τα απιστο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ειναι
![]() Πολυ καλη φωλια για τα θηλυκα αποτελουν οι καρυδες Θα εκτιμηθουν σιγουρα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Τασο , ειναι πολυ ωραιο το aquascape
![]() Νομιζω οτι ο Θανος (thab) διαλεξε και σου εστειλε τα πιο ομορφα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολλυ ωραιο τασο να τα χεραισε ειναι απιστ(ο)ευτα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντρεα...να σαι καλα χαιρομαι που σ αρεσει..αλλα μην επαναπαυεσαι!!! μετα τα χριστουγεννα οταν ερθει πισω ο θανος θα σε βαλλει να μου στειλεις ενα θηλυκο για να κανω το χαρεμι οπως το θελω
![]() ![]() ![]() maxmike ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο στησιμο!
Τωρα για τους ψαρηδες αστα να προσαρμοστουν λιγακι και θα σου δειξουν αυτα ποιο ειναι αρσενικο και ποιο θηλυκο,να εισαι σιγουρος. Αν ανεβασεις και καλυτερες πλαινες φωτος ισως το βρουμε γρηγοροτερα.
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα dimis1978...χανει και απο την φωτο..απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο...
αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης....το 4 που εχω και αμφιβολια για το φυλο ειναι το πιο μικρο(~3εΚ)..σε αυτο το μεγεθος η εμπειρια μου απο αλλες γεννες(λιφαλλιλι,σκαλαρια)μου θυμιζει οτι τα μικρα εχουν ΟΛΑ ενα χρωμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παιρνουν οταν ενηλικωνονται..πχ τα λιφαλλιλι ειναι διαφανα με μαυρη ριγα οταν ειναι 2-3 μηνων..ετσι κια αυτο πιστευω οτι μπορει ακομα να μην εχει ξεχωρισει τελειως τι θα ειναι...παντως μου κανουν κατι σκαμπανευασματα κ απο κει που δειχνει οτι εναι θυληκο σκουραινει βγαζει πολλες βουλες κ μεχρι εφτασα για μερικα λεπτα να νομιζω οτι εχω 3 αρσ 1 θηλ ![]() ![]() http://www.seriouslyfish.com/profile...ijsseni&id=117 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία προσπάθεια, μπράβο. Δεν είναι πολύ φωτεινό ενυδρείο και αυτό ακριβώς του δίνει μια χάρη παραπάνω, μπράβο και πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και φυσικο το ενυδρειο σου!!!
![]() τα ψαρια πρωτη φορα τα βλεπω!!! παρατηρησε συμπεριφορες και πες μας να μαθαινουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ..(συγχωρεστε με για την ποιοτητα και την θολουρα αλλα το νερο ειναι αρκετα σκουρο για να μην βγουνε κουνημενες και τα ψαρια παιρνουν μια ποζα αλλα μεχρι να κλεισει το κλειστρο εχουν κουνηθει λιγο και βγαινουν θολα...) ...εχουμε και λεμε -> στις πρωτη το 1 κ την 2η το ενα απο τα 4 που με παιδευει..μια παιρνει χρωμα θυληκου(χωρις τις πλαινες πολλες βουλες) μια ειναι οπως στην 2η σαν θηλυκο...στην 3φωτο ο ''αλλος'' μικρος ο οποιος και αυτος αρσενικο φερνει ,στην 4η φωτο το θηλυκο για το οποιο ειμαι σχεδον σιγουρος , ο πρωτος (1η φωτο) φαινεται και στην 5η...τετοιους χρωματισμους κανουν και τρελαινομαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εγω πιστευω οτι το πρωτο ειναι θηλυκο.
Τα αρσενικα εχουν χρωματισμους χακι-γαλαζιο (οπως το μεγαλο που εχεις στην τελευταια φωτογραφια), ενω τα θηλυκα ειναι σε γενικες γραμμες κιτρινα.
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχουν τα 2 μεσαια χρωμα θηλυκο το μικρουλι οπως ηταν (με βουλες) και το αρσενικο ως ειχε...ισως ειναι 3 θηλ 1 αρσ οπως ειπαμε..θα περιμενω να δειξουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δωσε τους λιγο χρονο και θα σου δειξουν. προσοχη μην βοιαστεις να βγαλεις συμπερασματα γιατι ειδικα αν ειναι αναπαραγωγης δεν ξεχωριζουν ευκολα. εγω ειχα δυο κακατου θηλυκα με κατακοκκινα πτερυγια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι f1 δηλαδη παιδια ΑΓΡΙΩΝ ψαριων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερω yamaha F1 KAI Formoula 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και γω στην αρχη αυτα ηξερα μονο...αλλα επεσε
![]() ![]() ! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ανεβαζω μια οπως ειναι τωρα που ηρεμισε και θα σου λεγα να το τσεκαρεις
! |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε η φωτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε μαυριλα...αυτο ειναι το....τυρφη extract που μου ελεγες???
|
||||
|
||||
![]()
ενα μπουκαλακι που ειχε περισεψει..το υπολοιπο ειναι απο τα φυλλα(τα βρασμενα alder cones) και προετοιμασμενη λιγη τυρφη σε βαρελι (οση ειχε μεινιε μεχρι να παρω καινουρια)....!! το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ καλο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |