|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ωραια που ειναι!συγχαρητηρια!
αμα εχεις κανα μικρο γεννητουρι θα το ηθελα για το ενυδρειο μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν ξεκινησουν την ανοιξη πιο πολλα γιατι οχι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο ξαναειπα..στο ξαναλεω! πανεμορφα τα ψαρια σου!πανεμορφη η λιμνη σου!!! κανε μας μια παρουσιαση απο το καινουριο φιλτρο που λες! και βγαλε με φωτο ολη την λιμνη!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
![]()
το ψαρι στην 10 φωτο τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... συντομα θα ανεβασω φωτο απο την λιμνη και απο το φιλτρο...
![]() οσο για το ψαρι στην 10 φωτο δεν θυμαμαι πως το λενε, αν καποιος ξερει, δεν τα παω καλα με τα ονοματα... ![]() ![]() ------------------------- με λιγο κοιταγμα στο γουγλη πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο..... 1 ) Demekin Το είδος Demekin είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα Ryukin και ένα Telescope. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο είδος που φέρνει χαρακτηριστικά και από τους δύο προγονούς του έτσι διαθέτει διπλή ουρά, ραχιαίο πτερύγιο, ψηλή τοξωτή ράχη και τηλεσκοπικά μάτια. 2 ) Veiltail Από τα ομορφότερα χρυσόψαρα το Veiltail έχει μακριά πτερύγια που απορρέουν από το σώμα και πλέουν στο νερό. Πολλοί παρομοιάζουν τα πτερύγια του Veiltail με το πέπλο που φέρει μια νύφη στο κεφάλι ως συνέχεια του φορέματος της. Το σώμα έχει κοντόχοντρο ωοειδές σχήμα και υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 21-12-11 στις 07:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω Θαναση δεν θα πω τιποτα για τα ψαρια σου για να μην στα ματιασω
![]() Αρα, καταλαβαινεις τι θα ελεγα ετσι??? ![]() Λοιπον, θα ηταν καλο ομως να πεις κατι (και με φωτο) για το φιλτρο σου και με τον υπολοιπο εξοπλισμο (οτι εχεις) γιατι εδω βλεπω κατι πολυ αξιολογο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... ειδικα απο ατομα σαν κι εσενα εχουν μεγαλητερη αξια.. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |