|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!! το λευκο ψαρι ειναι χρυσοψαρο ναι!!! πανο τα κοι ειναι τρομερα... και οσο μεγαλωνουν τα ασημενια μαλλον θα κλεψουν την παρασταση... εχει ενα ασημενιο με χοντρα λεπια, και ενα με ψιλα λεπια...
![]() ![]() αλλα το κιτρινο ειναι ο αρχηγος... κοντευει τα 50 εκατ. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() νουφαρα οχι δεν εχω, οπως βλεπεις οι ψευτικες παπιες ειναι τις μαμας, δεν της αποχωριζετε απο την λιμνη. και εχω και πετρες στον βυθο για να γλυτωνει κανα ψαρακι απο τυχον γεννες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ!!!!!!!!! ευχαριστω!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ωραια που ειναι!συγχαρητηρια!
αμα εχεις κανα μικρο γεννητουρι θα το ηθελα για το ενυδρειο μου
|
|||
|
|||
![]()
Απο που ξεφυτρωσες τωρα εσυ ρε Θαναση?
![]() Ομορφα πραγματα βλεπω...τι θερμοκρασιες εχετε τωρα εκει??
|
|||
|
|||
![]()
πανέμορφα αν και δισκας θα ηθελα μια τοσο ωραια λιμνουλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() απο την πρωτη μερα εβαζα και φωτο , οχι συνεχεια αλλα καθε λιγους μηνες... τωρα ηθελα να κανω ενα up λογο αλλαγης φιλτρου, και μιας και μεγαλωσαν τα ψαρια αλλα το θεμα μου εγινε μας εχει αφησει χρονους... εμεις εδω ακομη εχουμε 10-15 θερμοκρασιες... γι αυτο και οπως βλεπεις ταιζω και τρωνε ακομη... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |