|
|
||||
|
||||
![]()
ναι κιεγω προς τα εκει κλινω,τα δυο 60αρια,η ενα 60αρι και ενα 30αρι η τρια 20αρια αν βολευε τα ψαρια.
αυτο ειναι το θεμα μου οτι δεν ξερω τι βολευει περισσοτερο τα ειδη ψαριων που εχω.σιγουρα το ιδανικο θα ητανε ενα μεγαλο παλι,ισως και μεγαλυτερο,αλλα δυστυχως οχι μονο δε μπορω αυτη τη στιγμη αλλα και δε θελω.οποτε ψαχνω για την αμεσως επομενη καλυτερη λυση. οταν φυγω απο ελλαδα και βολευτω εκει που θα παω,μολις μπορεσω φυσικα θα παρω ενυδρειο μεγαλο.προς το παρον ομως δε με συμφερει τετοια αγορα συν οτι το φοβαμαι και λιγο τωρα. ------------------------- να πω πως καποιοι συνχομπιστες πραγματικα με συγκινησανε με την απλοχερη κινηση να μου δανεισουνε και ακομα και να μου χαρισουνε ενυδρειο αμεσως απο μονοι τους,χωρις καν να ζητησω.μιλαω για τους profitia και Foveras. παιδια σας ευχαριστω θερμα!!! οπως και ολους τους υπολοιπους για τη συμπαρασταση! ![]() ------------------------- ακομα δε μπορω να το πιστεψω πως εσπασε το ρημαδι! σε ενα 60αρι κυβο,δυο ραμιρεζι και 15 hatchet τι πιστευετε θα εχουνε προβλημα τα ψαρια? μου φαινεται οριακα μεγαλος ο αριθμος.τα hatchet οπου κοιταξα προφιλ λενε για μικροτερο μινιμουμ ενυδρειο.με τα ραμιρεζι δεν ξερω τι θα γινει ![]() και αν βαλω τα ραμιρεζι μονα τους σε 60αρι κυβο λετε να εχουνε προβλημα επειδη δεν εχει μηκος?απτην αλλη στο seriouslyfish γραφει για 70 λιτρα μινιμουμ,οποτε παλι φαινεται να μη φτανει ο κυβος ουτε στα λιτρα ![]() βλεπω να τα δινω ολα τα ψαρια μου,κριμα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 17-12-11 στις 02:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εσπασε το ενυδρειο?????
πως???? δεν υπαρχει αυτο τωρα το ειδα το θεμα,απλα απιστευτο.. αμα θες φταξε ενα μονο σου. και πιο οικονομικο θα σου βγει αλλα θα το κανεις και στα μετρα/λιτρα που θελεις εσυ.. μη σε παιρνει απο κατω,ηταν μια στραβη και εγινε και απο βοηθεια οτι θες,κοντα ειμαστε. |
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα παραπανω πρεπει να τα ξεχασω μου φαινεται γιατι στα 60 λιτρα τα ραμιρεζι ειναι οριακα.για την ακριβεια χειροτερα απο οριακα.το "καλυτερο" που θα μπορω να κανω ειναι αν παρω δυο εξηνταρια και μπουν στο ενα τα ραμιρεζι μονα τους και στο αλλο τα κορυ και τα χατσετ.και παλι οριακα ειναι αλλα υπολογιζω στο οτι υπαρχει ηδη στρωμενο φιλτρο και ΑΟ για το νερο οποτε αν το προτεινετε κιεσεις ισως το προσπαθησω ετσι.αλλιως αναγκαστικα θα δωσω τα ραμ και θα κρατησω τα υπολοιπα.
η αλλη επιλογη ειναι να τα δωσω ολα και να μην ταλαιπωρουμαστε ουτε αυτα ουτε εγω. η να τα δωσω ολα και να παρω ενα 30λιτρο με ενα μονομαχο.θα σκασω αμα δεν εχω με κατι να ασχολουμαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα 300αρι να τελειωνεις!! Μην αφηνεις μια κακοτοπια να σε επηρεαζει!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εαν θελεις προσφερομαι να ερθω να κολλησουμε οτι μεγεθος ενυδρειο γουσταρεις. παρε μονο τα τζαμια και θα σου κανω εγω ενα ενυδρειο πεννα.
η πληρωμη μου θα ειναι οι καφεδες και η καλη παρεα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
irongud σευχαριστω πολυ ρε φιλε να εισαι καλα!
πραγματικα καποιοι ανθρωποι με εχουν συγκινησει εδω μεσα απο χτες,δεν ξερω τι να πω,σας ευχαριστω πολυ! irongud τον οσμωτικο καφε με χαμηλο Tds(οπως λεει και ο delta ![]() ![]() στο θεμα τωρα,βγηκα να ψαξω σημερα και βρηκα τα εξης ενυδρεια που ειναι μεν παλι πολλα λιτρα,(με τρωει ο πισινος μου αλλα τεσπα ![]() λοιπον το ενα ειναι 1) eheim(mp) και ειναι στα 125 λιτρα(80cm μηκος και 6αρι τζαμι) στα 160 ευρω. 2)eheim(mp) 180lt στο ενα μετρο μηκος παλι 6αρι τζαμι,με 250 ευρω, 3)anubias στα 240 λιτρα!,1 μετρο μηκος με 12αρι(αν δεν κανω λαθος) τζαμι.με τιμη παρα πολυ καλη!γιαυτο ψηνομαι περισσοτερο απολα.τα τζαμια του μου φαινονται πολυ χοντρα,διπλασια αποτι ειχα στο παλιο και λαμπες t5.μου φαινεται δηλαδη τρελλη ευκαιρια στην τιμη που το βρηκα αλλα θελω γνωμες ποιο να διαλεξω.αν παω σε eheim θα παω μονο και μονο για τη φιρμα δηλαδη, γιατι το anubias προσφερει περισσοτερα μου φαινεται απο θεμα κατασκευης,μονο που δε δινει φιλτρα και λοιπα αλλα μονο φωτιστικο με λαμπες.(ετσι κιαλλιως στη ντουλαπα θα πηγαινανε) ακουω γνωμες,αμα ειναι να παω να το κλεισω σημερα!ευχαριστω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
anubias 240 με 12αρι τζαμι νομιζω κανεις καποιο λαθος. για 8αρι συμφωνω. τα αλλα 2 πανω εχουν πολυ ψιλα τζαμια για τα λιτρα τους οπως και αυτο που σου εσπασε. απο 100 μεχρι 200 λιτρα 8αρια τζαμια και μεχρι τα 300 10αρια ειναι η ταπεινη μου αποψη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |