|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο,αυτο ειναι.200 λιτρα καραντινα εχεις;ωρε κιεγω κανω ετσι για ενα ενυδρειακι
![]() κιεμενα γερο μου φανηκε που το ειδα,αν παρω τελικα,αυτο θα παρω το βρηκα 200 ευρω,νομιζω ειναι καλα... θα το σκεφτω και αποψε γιατι και τα 200 μου φαινονται αρκετα απτην αποψη οτι θα χρησιμοποιηθει κανα μηνα ακομα το ενυδρειο κ μετα παπαλα.βεβαια δε θα παει χαμενο,αλλα δεν ξερω το σκεφτομαι.θα το σκεφτω κιαποψε ομως κι'οπως με πιασει αυριο που θα σηκωθω.ευτυχως ειναι ανοιχτα αυριο. η θα το παρω η θα τα χαρισω ολα και θα παρω ενα κυβακι με ενα μονομαχο κ θα τελειωνει η ιστορια. και οταν φυγω κ μπορεσω θα επιστρεψω με 300αρι η 400αρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις 400αρι πάρτο από τώρα να το χαρείς έστω και για ένα μήνα και όταν είναι το ξαναστήνεις από την αρχή. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα μου περισευανε τωρα,δε θα το συζηταγα
![]() ------------------------- αγορασαμε καινουριο ενυδρειο!ο θεος βοηθος τωρα ![]() πηρα το anubias τελικα,αλλα αλλο μοντελο απο αυτο που ελεγα γιατι μου φανηκε πιο "γερο". ειναι το Β1000F εχει αλουμινιο και μαυρο πλαστικο στη βαση και στο πλαισιο του καπακιου και 3 γυαλινες κοντρες στο πανω μερος.δυο οριζοντιες παραλληλα με τα τζαμια και μια να καθεται καθετα πανω τους.διαλεξα αυτο γιατι θα κοστιζε μονο 20 ευρω παραπανω και μου φανηκε πιο στιβαρη κατασκευη.ελπιζω να δικαιωθω.εχει 8αρια τζαμια και αν δεν κανω λαθος ειναι 200 λιτρα.δεν τοχω μετρησει ακομα.1 μετρο μηκος ωστε να κατσει πανω στην υπαρχουσα βαση.ολα καλα φαινονται μεχρι στιγμης,τωρα θα δειξει. να πω οτι το παλικαρι στο πετ σιτυ (που κανονικα δεν την εχω και πολυ σε υποληψη την αλυσιδα) αλλα,ο πωλητης λοιπον στο πετ σιτυ νεας σμυρνης με εξυπηρετησε πολυ,αφου προσφερθηκε να ερθει μαζι σπιτι να με βοηθησει να το ανεβασουμε στον 4ο.και μαλιστα ηρθε και δε δεχτηκε ουτε και χρηματα οσο και να επεμεινα.λεω τα καλα για το συγκεκριμενο καταστημα γιατι θα ανοιξω θεμα να τα χωσω σε λιγο για το γνωστο καταστημα της κηφησιας που παλι με χ......νε ![]() ------------------------- οριστε και φωτο απτο νεο αποκτημα.αν εχετε προτασεις πριν ξεκινησω ειμαι ολος αφτια. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-12-11 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο! Συγχαρητίρια στον υπαλληλο για την πράξη του αυτή! Ετσι θα πάμε μπροστά!!
Καλογέμιστο!
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρεσυ μου εκανε εντυπωση ο υπαλληλος!
ευχαριστω πολυ! ας τα εδωσα τα λεφτα δεν πειραζει,αρκει που δε θα νιωθω οτι δεν εκανα οτι μπορουσα για τα ψαρια.τωρα θα δειξει ![]() το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι το νερο που δεν εχω μεγαλο βαρελι να εβαζα ολο ΑΟ.εχω κρατησει μονο 50 λιτρα απτο παλιο νερο και δεν ξερω τωρα αμα βαλω τα ψαρια με 150 λιτρα βρυση μην την ακουσουνε.ελπιζω δε θαχουνε προβλημα με μια καλη προσαρμογη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ωρε,αντε καλογέμιστο!!
![]() Καλό θα ήταν να το αφήσεις μερικές μέρες με ανθρακα το ενυδρείο και μετά να βάλεις τα ψάρια μέσα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο και σιδερενιο. Σωστη η επιλογη σου για μεγαλυτερο. Θα το μετανιωνες καποια στιγμη αν επαιρνες 2 κυβους μικρους. Σκεψου εφω τωρα εχω μετανωσει που δεν ειχα παρει ριο 300 αλλα 240. Καλογεμιστο
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος! ανθρακας θα μπει.το σκεφτομαι για τα ψαρια γιατι δεν εχω δευτερο στρωμενο φιλτρο και δε θελω ναφησω τα ψαρια στο βαρελι χωρις φιλτρο.πρεπει να βαλω το μεγαλο μπροστα γιατι θα χασω τη βιολογια.
κατι θα γινει τωρα βλεποντας και κανοντας.οτι μπορω καλυτερο θα κανω αλλα θα δω τωρα μολις στηθει τι θα γινει. ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- δεν ξερω,παντως αποσο μπορω να δω με το ματι μου φαινεται καλη κατασκευη το ενυδρειο.βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα,αλλα τι διαολο.δε θελω να το γκαντεμιασω αλλα αν ανοιξει κιαυτο με τοσο αλουμινιο γυρω γυρω και 8αρια τζαμια,θα το πω μαγκαιβερ.αντε να δουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-12-11 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |