|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι πυργο εχω αλλη ιδεα καλυτερη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δει και σε άλλους κάτι σαν αυτά που έχουν οι αντλίες στην άκρη...που είναι σαν σουρωτήρια.....
Τώρα βέβαια μόνο χτενάκι......χμμμμμμμ και αν μας κολήσει τίποτα...τα νερά θα πιάσουν τον κατήφορο και ποιος μας ακούει μετά..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο πανω ειναι ανοιχτο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μετά από επιπλέον σκέψη μάλλον προσανατολίζομαι σε αυτό......
![]() ![]() Δεν θα κάνω 2η τρύπα υπερχείλισης. Θα ήθελα γνώμες και απόψεις και την βοήθειά σας για το σχήμα. Οι αριθμοί που δίνονται αφορούν τον σωλήνα που θα βρίσκεται μετά το ενυδρείο. Η τρύπα θα είναι φυσικά μεγαλύτερη, ξέρει ο μάστορας.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βρε τρελοκομειο το χτενακι κανει την ιδια δουλια απλα δε παει μεχρι κατω μπορουμε να το κανουμε γιαλινο το χτενακι και να βγει το ιδιο γονιακο απλα οχι μεχρι κατω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπερχείλιση ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...και καλό νομίζω !!!
Λοιπόν μέτρημα, σκέψη, διάβασμα και συμβουλές...Κατάληξη όπως στο σχέδιο ![]() Τις συμβουλές - αντιρρήσεις σας παρακαλώ..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απαπα δε καταλαβαινει ρε θα χασεις λιτρα με τους πυργους και φενοντε και χαλια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |