|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι αυτο θυριο το σαμπ ειναι ζαβο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα σχέδια για αλλαγή και αυτό απ'ότι βλέπω...να δούμε κόστος τζαμιών και προχωράμε.
Ρε συ θα χρειαστώ βοήθεια στο κόλλημα. Αλλά σπίτι μου με καφεδάκι κλπ. Και αν μας πάρει ώρα θα'χει και κανα μεζεδάκι - ουζάκι. Όσο για την υπερχείλιση έκανα κάτι σχεδιάκια....θα σου στείλω να ρίξεις καμιά ματιά και να μου πεις...
|
||||
|
||||
![]()
πεστο μου 2-3 μερες πριν να ερθω νυστικος
![]() ![]() ![]() οποτε θες εδω ειμαι εγω ![]() ![]() ![]() το θεμα με τα τζαμια αστο σε μενα ! εχω ενα κονε ΅!
|
||||
|
||||
![]()
Αγοράστηκαν οι σωληνώσεις και τα λοιπά εξαρτήματα που έλειπαν, για το στήσιμο του κυκλώματος ψύξης.
Μερικές δοκιμές και του ψυκτικού, κυρίως ως προς τον χρόνο που χρειάζεται για την ψύξη του νερού. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Φαίνεται ότι ο Κινέζος κάνει ικανοποιητικά την δουλειά του ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω ότι έχω καταλήξει με την υπερχείλιση. Λοιπόν θέλω τα φώτα σας......
Έχω στα σκαριά την κατασκευή DIY εσωτερικού κουτιού υπερχείλισης. Δίνω τα σχεδιαγράμματα και θέλω τις γνώμες σας. Έχω ήδη φτιάξει μια "μακέτα" από χαρτόνι για να την δοκιμάσω στην πράξη (πως φαίνεται, πόσο μεγάλο θα είναι στην πραγματικότητα). Θα φτιαχτεί από 5αρι γυαλί και κόλημα με σιλικόνη ή εάν μπορέσω από πλέξι (εξαρτάται εάν βρω εδώ που είμαι αυτά που θέλω). Για χτενάκι σκέφτομαι σε .....κάτι από ηλεκτρολογικά υλικά (κανάλι). Τις γνώμες σας και τυχόν προτάσεις βελτίωσης ...........
|
||||
|
||||
![]() Πολύ ρεύμα για δουλειά που την κάνει και 1 ανεμιστηράκι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως για ανεμιστηράκι εννοείς καμιά συστοιχία ανεμογεννητριών με τουρμποφαν που θα σου παίρνουν τα αυτιά όλη τη μέρα και θα σου μεγαλώνουν τα χέρια κατά 10 εκ την ημέρα από το κουβάλημα νερού για συμπλήρωση. Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο και η εμπειρία πολλών ατόμων που ασχολούνται με το θέμα, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, δείχνει ότι μπορεί να διατηρούνται συστήματα χαμηλού κόστους σε αυξημένες θερμοκρασίες, αλλά η διατήρηση σωστών συνθηκών προϋποθέτει κάποιες "θυσίες" και μια από αυτές είναι και η ψύξη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή χρονια ξεχάσαμε να πούμε !
παω πασο ανεμιστηράκια μέχρι 27-28 όταν χτυπάει 40 +.
|
|||
|
|||
![]()
Κανενα νεο θα μας πεις???
καμια φωτογραφια θα δουμε??? αν δεν κανω λαθος.ειχες καποιο θεμα με το ατς τι γινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο προχωρά και εξελίσεται.
Νεώτερα έρχονται όπως και νέες προσθήκες...... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |