|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω και πλάτυ και έχω και έναν πλεκο..αργότερα θα μπούνε και Red Cherry..Το αλάτι το θέλω σαν πρόληψη βασικά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προλαβες;
![]() εβαλες πλεκο; τι πλεκο ακριβως;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο έναν φίλο μου ειναι που με τον έδωσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι :P Δεν ειναι έτσι τωρα οταν τον πήρε ο φίλος μου ηταν καπου στα 3cm και τώρα μετα απο έναν χρόνο ειναι κάπου στα 7-8cm οταν μεγαλώσει λιγο ακόμι θα τον δώσουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα θα ηταν να ηταν τοσο απλα τα πραγματα.
Πιστευεις οτι θα βρεις τοσο ευκολα καποιον με σωστο ενυδρειο για αυτο το ψαρι? Ξερεις επισης (?) οτι τα περισσοτερα ειδη ψαριων, οταν μεγαλωνουν σε περιορισμενο χωρο, μενουν πισω στην αναπτυξη και μενουν και καχεκτικα σε ολη τους τη ζωη (ακομα κι οταν στη συνεχεια τους δωσυμε τον καταλληλο χωρο) ή και παραμορφωμενα, ενω λεγεται οτι ενω εξωτερικα δεν μεγαλωνουν, παραυτα τα εσωτερικα τους οργανα συνεχιζουν να μεγαλωνουν με οποιο αποτελεσμα μπορει να εχει αυτο? Κανε μια αναζητηση στο google για stunted fish Διαβασε κι αυτο http://uk.answers.yahoo.com/question...4165235AAs8mjB Και δες κι ενα pleco πως καταντησε σε μικρο ενυδρειο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παρόλα αυτά να σου πώ πως απο το πετσοπ που πήρε τον πλέκο ο φίλος μου ειδα κατι πολύ θλιβερο. ηταν ενας πλεκο κπαου στα 17-20εκ σε ένα πολύ μικρο ενυδρείο αφου να φανταστης ηταν ίσος με όλο το ενυδρειο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι | george1995 | Bettas | 4 | 06-09-10 08:21 |
αλάτι αλλά πόσο ? | crazyio | Bettas | 6 | 06-07-06 00:38 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |
Αλάτι | Mariel | Bettas | 1 | 01-09-05 13:52 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |