|
|
||||
|
||||
![]()
βρήκαμε crystal???? όλα τα καλά (ενυδρεία) χωράνε μιχάλη....
------------------------- Παράθεση:
το χώρισμα είναι από τζάμι πάνω στο οποίο πέρασα μία μαυρη μεμβράνη . ------------------------- να σαι καλά ανδρέα. το σκιμεράκι το έβαλα, τόση κιτρινίλα που έχει βγάλει μου έχει κάνει εντύπωση, πιστευω ότι αν δεν υπήρχε θα είχα πρόβλημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 07-12-11 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με δυο λάμπες 24w 10000k και 24w 20000k(η μπλέ είναι μόνο για το χρώμα ή βοηθά την ανάπτυξη των κοραλιών?)
τι κοράλια μπορώ να συντηρήσω?΄ αν προσθέσω τρίτη λάμπα 9000κ είναι καλα? η πρέπει να πάω σε περισσότερα κ? τα κοράλια που με ενδιαφέρουν είναι ζοανθοί μανιτάρια κανένα σαρκόφυτο, euphyllia, ricordea. τι πρόσθετα θα χρειαστούν? πρόβλημα: ένα βραχάκι με zoanthus έχει δύο μέρες να ανοίξει είναι πρόβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε γιαννη εγω θα σου πω ενα πραγμα.μην βιαζεσαι.ασε το ενυδρειο να στρωσει αρκετο καιρο και μετα κανε κινηση να στοκαρεις κοραλλια.βαλε καμια φωτο με τους ζωανθους κοντινη να δουμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπάρχει περίπτωση να το χτύπησε η sinoularia? έγερνε από πάνω του τελευταία... το μετακίνησα πάντως σήμερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Kατι δεν μου αρεσει πανω του.κατι εχει.για παρε ενα φακο και κοιτα το λιγο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοείς αυτά τα κίτρινα σημάδια ε?
λές να το βγάλω? που να πάω και σε πιο δύσκολα εδώ μου αρρώστησε το ζοανθους ![]() ------------------------- τι συμπληρώματα θα χρειαστώ για το ενυδρείο? με soft και αργότερα κάποια lps? trace, ca, iodine είναι αρκετά? τα τεστάκια της sera κάνουν τη δουλειά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 16-12-11 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
που είσαστε θαλασσινοί?
οι απορείες μου δημιουργούνται ταχύτατα........ αν είναι να προσθέσω μία λάμπα τ5 να είναι 9000κ ή 15000κ(τώρα έχω μία 10000κ και μία 20000κ) την άλγη που πιάνει το τζάμι πίσω την αφαιρώ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |