|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
ναι ο βράχος ακουμπά στην πλευρά του φίλτρου, σκιμμερ εχω νομίζω ένα resun k 300 ( καλύτερα από το τίποτα) φιλμ έχω ναι, και σκέφτομαι να αυξήσω την ανατάραξη για να το καταπολεμήσω. την άλγη στο τζάμι την ξίνω ή περιμένω να κάνει τον κύκλο τησ και να φύγει? |
|
||||
|
||||
![]()
τα test της φωτογραφίας έχουν λήξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ exelix.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το ενυδρείο σου.
Μου βάζεις ιδέες για το μέλλον! |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά παναγιώτη.
άρτα ασχολούνται αρκετοί με θαλασσινό. εγώ είπα να ξεκινήσω με ένα μικρό για να δώ αν μου αρέσει, είναι διαφορετικό από το γλυκό, πιο εξωτικό, αλλά ακόμα επιμένω στα φυτεμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ φίλε μου δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.Προς το παρόν έχω κολλήσει με το αφρικανικό. Ελπιζω το καλοκαίρι όπως το υπολογίζω να φτιάξω ένα χειροποίητο 350 λίτρα για Malawi.
Μου αρέσει πολύ το θαλασσινό, αλλά δεν έχω την οικονομική ευμάρεια για να ασχοληθώ άμεσα. Πιστεύω ότι άν κάνω κάτι στο μέλλον θα κάνω ένα νανο. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να την καθαριζεις, παραλληλα να κρατας χαμηλα τα νιτρικα και τακτικη αλλαγη αντιφ. για να μην εχει φαϊ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κώστα την καθάρίσα 2 φορές, τώρα δεν ξαναβγήκε, αλλάζω αντιφωσφορο fe κάθε 30 μέρες.
παναγιώτη αν ασχοληθείς λίγο με προσωπική εργασία και δεν πας για τελειοτητα στον εξοπλισμό δεν είναι και τόσο πολλά τα χρήματα. απλά αν το έκανα τώρα θα το έκανα 100-120 λίτρα τα 65 είναι λίγα αν θες να έχεις και κοράλλια. |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα παρατήρησα μερικά ζοανθούς κλειστά, παρατηρώντας πιο προσεκτικά είδα κάτι μικρά ζωυφια τα οπόια όταν τα πλησίαζαν έκλειναν.
τα ζωηφια αυτά είναι πολύ μικρά στενόμακρα, έχει κανένας ηδέα τι είναι? και πώς το καταπολεμάω? φωτό δεν έχει νόημα να βγάλω τόσο μικρά που είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως έμοιαζαν με αυτά http://www.melevsreef.com/id/dc_nudibranch.html
ή αυτά http://melevsreef.com/id/pycnogonid.html ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευτυχώς όχι, μοιάζουν με αυτά http://www.google.gr/search?q=harpac...w=1360&bih=632 είναι 3-4 χιλιοστά δεν κολυμπόυν κινούνται πάνω στο βραχο και τα ζωανθούν και είναι πολύ γρήγορα Α!!! και μαλώνουν μεταξύ τους..... είναι δηλ κοπίποδα, κανονικά δεν θα έπρεπε να δημιουργούν πρόβλημα έτσι ?..... |
|
||||
|
||||
![]()
μετά τις τελευταίες προσθήκες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |