|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο εχω ξαναγραψει (
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να ειχα εγω τετοιες αλγες!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο σωστά η UV δεν μπορεί να καταπολεμήσει την άλγη που δημιουργείται πάνω στους βράχους του ενυδρείου....και ο λόγος φυσικά το ότι δεν περνά μαζί με το νερό από το φίλτρο.
Οι UV λάμπες που κατά κανόνα σχεδόν είναι σε σειρά με το εξωτερικό φίλτρο μπορούν να καταπολεμήσουν (και πολύ αποτελεσματικά μάλιστα) την μονοκύταρη άλγη που αιωρείται στο νερό (το γνωστό πράσινο νερό). Μόνο τότε περνά από το φίλτρο και σκοτώνει τους μονοκύταρους αυτούς οργανισμούς. Η στερεή όμως άλγη όπως αυτή πιο πάνω....δεν επιρεάζεται καθόλου από τα UV φίλτρα.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια βρηκα το microbacter 7 που μου ειπατε , αρχισα να βαζω .
Να ρωτησω χρειαζεται και το reef biofuel μετα απο λιγο καιρο ???? Γιατι μου πε το pet που αγορασα οτι μαλλον χρειαζεται γιατι ειναι τροφη για τα βακτηρια του microbacter 7. Ισχύει η πεταμενα λεφτα ειναι ? Αν κανει δουλεια το Microbacter 7 να μην το παρω.
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι για τις λαμπες μου , τις εχω 8 μηνες ακριβως.
Ειναι πολυ το διαστημα ωστε να επηρεασουν και να αναπτυχθει η αλγη αυτη ? Οι λαμπες ειναι μια λευκη T5 aquamedic 39w(6 ωρες) και μια μπλε T5 aquamedic 39w(4 ωρες)
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimmis1974 : 21-12-11 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη άλγη | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-02-10 08:50 |
Μπλέ - πράσινη άλγη | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-03-09 22:42 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη | Filotas | Malawi | 22 | 25-02-09 18:40 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |