|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι αλουμινίου και οχι σιδηρου..του σιδήρου δεν εχει καλύτερη-μακροβιότερη απορόφηση....
|
|
||||
|
||||
![]()
To αλουμινιου εχει αμεση δραση και το αλλαζεις σε 4 μερες απ οτι ξερω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() (πραγμα το οποιο το σκεφτηκα πολυ σοβαρα !!!) Δεν ειναι απολυτο οτι φταινει τα φωσφορικα , εγω που εχω βγαλει σε δυο ενυδρεια ειμαι 0 απο φωσφορικα , αρα ισως φταίνε και αλλα και πολυ φοβαμαι ο φωτισμος μου , γιατι ΚΑΙ στα δυο εχω τις ιδιες λαμπες (Aquamedic white and blue 39watt η καθε μια) και ειναι 8 μηνων !!
|
||||
|
||||
![]()
Οι άλγες τρέφονται με φωσφορικά και είναι λογικό να μην τα ανιχνεύεις!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σαν μια κινηση τωρα ειναι να αλλαξω τις λαμπες , και δεν ξαναπερνω τις ιδιες , θα παρω τις ΑΤΙ. Εχω την εντυπωση οτι οι aquamedic δεν μας τα λενε καλα , σε δυο ενυδρεια με τις ιδιες ακριβως λαμπες και γεμισαν bryopsis , και με φιλο αλλον που επιασε μου ειπε οτι και αυτος εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες , 3 στα 3 ενυδρεια δηλαδη δεν νομίζω οτι ειναι συμπτωση ....?????
Θα παρω και μια UV να βαλω.
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον δεν έχεις κοράλλια γιατί αγχώνεσαι και ρίχνεις ένα κάρο ζουμιά στο ενυδρείο; Τις λάμπες άλλαξε και αύξησε και την φωτοπερίοδο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα λες οντος να ειναι απο τις λαμπες ...?... μακαρι!! Θα βαλω της ΑΤΙ , την blue plus μαζι με την purple plus , πηστευω ειναι καλος συνδιασμος για fish only. Τωρα γιατι μου πρωτεινης να αυξησω την φωτοπεριοδο ????? Αυτο μηπως βοηθησει την αλγη να αναπτυχθει περισσοτερο????????????? (εχω ακουσει σε αλγες να μειωνουμε φωτοπεριοδο?) Τωρα εχω 7 ωρες την white και 3 ωρες την blue (την blue την σβηνω καπου στο ενδιαμεσο των 7 ωρών της white) Mηπως κανω λαθος ?? που εχω πιο πολλες ωρες την λευκη μονο ??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη άλγη | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-02-10 08:50 |
Μπλέ - πράσινη άλγη | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-03-09 22:42 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη | Filotas | Malawi | 22 | 25-02-09 18:40 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |