|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και φωτογραφίες έβαλα παραπάνω...και βακτίρια γιατι να μην βάζω αφού με είπε ο αλλος στο πετ σοπ να βάζω κάθε εβομάδα...και ζωντανά φυτα που θα βρω? δεν εχω ιδέα απο αυτα..
και σας ευχαριστω όλλους !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Είμαι περίεργος στα 500 λίτρα τη είχες μέσα και δεν τα έχεις ξανά ακούσει αυτά? |
|
|||
|
|||
![]()
σωστός ο janickrules θα βάλω τον μονομάχο και τα αλλα που θα τα δόσω τα χρυσόψαρα..?
και φυτα δεν έχει κανένας απο ότι ξέρω και πετ σοπ μονο ένα έχουμε στην πτολεμαιδα και είναι δίπλα στο σπίτι μου..πήτε μου που θα βρω φυτα..? ------------------------- και στα 500λιτρα είχε ο μπαμπας μου κατι μεγαλα ψαρια που γενούσαν δεν θημαμε τι ήταν και το ενυδρειο με τα ψαρια το εχω 5 μηνες ------------------------- και πίσω τα βακτιριδια λένε οτι πρέπει να βάζω κάθε εβδομάδα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη timis : 30-11-11 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δές τη θα κάνεις τα ψάρια σου πρώτα, ΔΙΑΒΑΣΕ για αρχή αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 και ότι έχει στους αρχάριους γλυκού νερού. Μέτα η πήγαινε από δίπλα και πάρε κάποια εύκολα φυτά ή βάλε αγγελία να σου δώσει κάποιος από το φόρουμ ------------------------- για πόσο διάστημα λένε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beeromixalhs : 30-11-11 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω θα τα διαβάσω αυτα που μου εστηλες αλλα τα φυτά πως θα μου τα δώσει καποιος....?
|
|
||||
|
||||
![]()
δειξε μας λιγο με μια φωτογραφια τι χρυσοψαρα ειναι;
μπραβο σου παντως που κανεις αυτο που ειναι καλο για τα ψαρια σου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πως θα βαλω φωτογραφία...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάς κάτω κάτω που λέει συνημένα αρχεία κάνεις κλίκ διαλέγεις την οικόνα, κάνεις ανέβασμα και αποθηκεύεις.
Αν κάνεις απλό σχόλιο χωρίς παράθεση, πατάς Go Advanced για να το βρείς |
|
|||
|
|||
![]()
ανέβηκε?
------------------------- καλα παίδες καλό βράδυ τα λέμε αυριο το βραδάκι γιατι νύσταξα και έχω σχολειο αυριο !! σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας καληνυχτα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη timis : 30-11-11 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
χρυσόψαρα | aquamania | Χρυσόψαρα | 7 | 31-08-09 21:29 |
Ερωτήσεις και απορίες για χρυσόψαρα | POURITANOS | Χρυσόψαρα | 4 | 30-03-09 13:01 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |