|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ακραία άποψη και μάλιστα όταν δεν αναφέρεις, ΠΟΙΑ είναι η σωστή ρουτίνα, ΠΟΣΑ είναι τα σωστά λίτρα και ΤΙ εννοείς με το "καλές τροφές χωρίς συμβιβασμούς"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η σωστη ρουτηνα αλλαγων νερου ειναι να μη ξεπερνανε τα no3 τα 15 ph κατω του 6,5 καλες τρωφες εννοω τρωφες πλουσιες σε προτεινη και βηταμινες επισεις καρδια σκουλικι κλπ ακομα και ζωντανες τρωφες οταν λεω χωρις συμβιβασμους εννοω οτι νιαζωμε για το ψαρι και μονο και οχι για τα φυτα αμα χρειαστει πχ να ριξω λιγο αλατακι να μη βαλω co2 και λιπασματα στο ενυδρειο αυτο εννοω χωρις συμβιβασμο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο 150 ρι βαλε 2 μονο ![]() ![]() οσο αμα βαλεις φυτα ξεκινα να μετρας φοσφορικα ΅! ξερεις οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω απλα πολυ δισκαδες τους αρεσει να φενοντε λιγο παραπανο και το χαλανε το γλυκο .. φιλε μενω σαμο (μακρια απο πολλα που εσεις τα εχετε μεσα στα ποδια σας ) τα ψαρια μου τα ειδες που εστειλα αθηνα ? ρωτα τον ταχυδρομο και μετα πες μου ! τα ψαρια τα μεγαλωσα με τον τροπο που γραφω τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο ! φιλε Konstantin79 βαλε 5 -6 ψαρακια σε 300 λιτρα χωρις φυτα κανε συχνες αλλαγες καλα ταισματα οσο ειναι μικρα κρατα χαμιλο ph και μετα απο ενα χρονο αφου μεγαλοσουν θα πεις ο σαμιωτης ειχε δικιο !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οσον αφορα τις ρουτινες, ειμαι ετοιμος γι'αυτες, κ εννοειται πως θα τις τηρησω για να διατηρησω κ τους κατοικους μου ευτυχεις κ υγιεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δλδ αν δεν βάλω φυτά δεν κινδυνεύω από φωσφορικά? αν βάλω δυο δίσκους είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ αρτεμιες? Υ.Γ. καλά εσύ δεν μετακόμισες στην Αθήνα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 23-11-11 στις 13:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με το χαρη 180 ειναι λιγα λιτρα, αν παλι θελεις καντο αλλα θα δεις απο τη συμπεριφορα των ψαριων σου οτι ηταν λαθος επιλογη, ολοι την εχουμε πατησει με τα λιτρα και εχουμε χασει χρημα αγοραζοντας καθε λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο, οποτε αν σου αρεσουν πολυ οι δισκοι παρε μια και καλη ενα τρακοσαρι τουλαχιστον!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατηρηση σκληροτητων χωρις ανεπιθυμητα παραπροϊοντα | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-14 18:02 |
Αναπαραγωγη και διατηρηση caridina babaulti sp.blue | platy | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 26-05-11 22:23 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
διατηρηση ενυδρείου | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-06 13:11 |
Διατηρηση ζωντανου Βιολ. φιλτρου | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:44 |