|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βεβαια ειναι λιγο περιεργα φυτα, αμα τις πιασει το "γλυκυ" τους ![]() Παντως στο γαριδαδικο που εριξα το πρωι, επικρατει μια ορφανεια, μια εγκαταλειψη, μια ερημια ενα πραμα ![]() ![]() Και οι red cherry ακμαιοτατες! (και εχω και μπολικα γεννητουρια) Και στο γαριδαδικο εχω κρυπτοκορινες, και απο το πρωι που εριξα, ολα καλα.
|
||||
|
||||
![]()
ισως τοτε καποια διαφορα στη δοσολογια να εκανε τη ζημια..αξιζει να αναφερθει για να επιστησουμε την προσοχη μας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 20-11-11 στις 00:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι αξιζει να αναφερθει, σιγουρα Πανο αλλωστε αυτο ειναι και το νοημα του thread...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 20-11-11 στις 00:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παλι, σε ολα τα ενυδρεια που ετυχε να κανω θεραπεια με το εν λογω φαρμακο, ειχα κρυπτοκορινες και ποτε μα ποτε δεν παρουσιαστηκε προβλημα με αυτα τα φυτα. Πανο επειδη δεν εχει αναφερθει ποτε σε οσες πηγες και να εψαξα, ισως να ηταν τυχαιο το "melting" , ηταν να γινει και επιταχυνθηκε απο το φαρμακο, ή εγινε σε συνδυασμο καποιου αλλου παραγοντα. Αλα αφου υπαρχει ως αναφορα καλο ειναι να το εχουμε υπ οψιν μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
@ klipitiklopos
Τι δοσολογια εβαλες τελικα για planaria? @ Πανος Εσυ για τα ασπρα σκουληκια στα τετρας τι δοσολογια εβαλες? Ποσο μενει το φαρμακο στο νερο και πως το βγαζετε μετα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εβαλα το 1/6 του χαπιου
|
||||
|
||||
![]()
2 mgr/lit και δεν το εβγαλα ....απομακρυνθηκε σταδιακα με τις αλλαγες νερου....
|
||||
|
||||
![]()
Για το cardinal, εγω εβαλα 3/4 του χαπιου (1,87mg/λιτρο) στα 100 λιτρα περιπου καθαρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |