|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ειμαστε σιγουροι για τις μετρησεις σου,ολα ειναι πιθανα.
------------------------- παντως το νερο σου ειναι σκληρο για καποια απτα ψαρια (τουλαχιστον για τα νεον)σου και δεν ειναι και συμβατα.εγω τον μονομαχο θα τον εβγαζα αποκει. ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-11-11 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το άλλο μήπως ξέρεις πως λέγεται? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι θα σε γελασω,ειναι αρκετα ψαρια σαυτο το στυλ(μοιαζουνε)και δεν ξερω τις διαφορες τους,ολα για SAE μου φαινονται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρακι μοιαζει με το denison's barb
Puntius denisonii |
|
||||
|
||||
![]()
12 ημερες που ειχες το ενυδρειο χωρις ψαρια εριχνες λιγη τροφη
για να διατηρηθει η βιολογια;Αν οχι πρεπει να ανεβηκε η αμμωνια.
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα και εγώ την ίδια σκέψη με τον stav αλλά μετά αναθεώρησα. Η αμμωνία δεν θα είχε ανεβεί τόσο μέσα σε λίγες ώρες. Αν αυτό που έλεγε ήταν μια δύο μέρες μετά θα είχε λογική.
Η αμμωνία από τα σκοτωμένα βκτύρια και τα 6 νεον (λίγες μόνο ώρες) σε 56λτρ ενυδρείο δεν νομίζω να κάνουν τόση ζημιά και τόσο άμεσα! Εγώ πιστεύω είναι απλά το στρεσάρισμα από την αλλαγή. (έκανες προσαρμογή για να τους αλλάξεις ενυδρείο?) Δεν νομιζώ να είναι θέμα οξυγώνου (σε άδειο ενυδρείο με τα φίλτρα να δουλεύουν 12 μέρες και μάλιστα φυτεμένο). |
|
|||
|
|||
![]()
Προσαρμογή δεν έκανα κανονική, το άφησα σχετικά λίγη ώρα, κανένα 10λεπτο. Για αμμωνία κι εγώ δεν νομίζω να είναι μιας και το ψαράκι μόλις μπήκε η αεραντλία συνήλθε.. Δεν ξέρω τι να πω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο, μετά από...τραγωδία | PoisonedPrince | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-03-11 15:42 |
Καλύτερα να ρωτάς παρά να πονάς.. | almost | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 04-02-10 22:20 |
Τραγωδία... πάνε όλα δυστυχώς | Alex_Salonica | Γαρίδες | 23 | 27-12-09 17:45 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |