|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως είναι η σύνθεσή σου ? Τι ψάρια έχεις μέσα ? Πόσα λίτρα είναι ? και τι ψάρι ήταν αυτό που έβαλες μέσα ? Ταιριάζουν ? Απάντησέ μου σε αυτά και θα σου πώ τι να κάνεις καθώς μου έχει τύχει και εμένα παλαιότερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2)Μονο πλατυ εχω φυτεμενο 3)85 λιτρα 4)πλατυ 5)ναι |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αφήνεις εκεί και όταν τελειώσει η ώρα το ξαναβάζεις στο ενυδρείο.(εγώ που το δοκίμασα σε clown και παγκάσιο (άλλο) έπιασε . Ελπίζω να βοήθησα ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα οταν προτεινουμε κατι και ειδικα θεραπεια σε ασθενεια να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι,αλλιως ας μην κανουμε καμια προταση...
Το "μπολ η οτι αλλο εχεις..." και μιαμιση κουταλια καφε αλατι ειναι παρακινδυνευμενη προταση διοτι αν το μπολ ειναι 1 λιτρο οπως τα περισσοτερα οικιακα μπολακια η μιαμιση κουταλια ειναι μεγαλη ποσοτητα και μπορει να στειλει το ψαρι σε αλλες πολιτειες... Μια καλη θεραπεια ειναι σταδιακη αυξηση της θερμοκρασιας -για τα πλατυ οι 30c ειναι μια χαρα-σε 24 ωρες και προσθηκη αλατος καθημερινα 2 κουταλιες της σουπας ανα 10-15 λιτρα για 3 ημερες,οταν υποχωρησουν τα σημαδια αφηνουμε την υψηλη θερμοκρασια 2 μερες ακομα και μετα σταδιακα την κατεβαζουμε στα στανταρ. Για μια εβδομαδα μετα αλλαγες νερου καθημερινα η ανα 2 ημερες για να αποβάλλουμε το αλατι απο το ενυδρειο. Το λουτρο σε αλατονερο ειναι καλη θεραπεια σε εξωτερικα παρασιτα αλλα πρεπει να ξερουμε τι και πως να το κανουμε.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-11-11 στις 19:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω.
Να αυξησω για αρχη τη θερκοκρασια η χρειαζεται απαραιτητα και αλατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-11-11 στις 19:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Εφαρμοσε οτι σου λεω...Δεν θα τα πειραξει το αλατι.
|
||||
|
||||
![]()
με τις γαριδες αμανο θα εχω προβλημα στους 30?
ειμαι στους 27 αυτη τη στιγμη.μεχρι το απογεμα θα ειμαι στους 30 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λευκα σημαδια | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-11 23:34 |
Ροδοστομοι με σημαδια | Δημητρης89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-01-11 04:48 |
Περιεργα σημαδια σε Λαμπιντο | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-01-10 11:36 |
Περιεργα σημαδια σε ps.socolofi | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-10-09 12:55 |
σημαδια σε crinum | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-03-07 01:05 |