|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να μου δωσεις αν γινεται καποιες πληροφοριες γι'αυτα;απο που τα παιρνουμε κλπ...
μαλακωνουν το νερο αν θυμαμαι καλα... ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, όπως είπαν τα παιδιά γαρίδες δύσκολα θα ανεχτεί αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και να παρατηρήσεις αν τις πειράζει τις πρώτες μέρες (μερικοί μονομαχοι απλά δεν ασχολούνται). Για μονομάχο, θα προσπαθούσα να βρώ κάποιον ευρωπαίο breeder ή διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν transhipper (αν πας για ψάρια από Ταυλάνδη/Ινδονησία κλπ).
Τα indian almond leaves (IAL ή Terminalia catappa όπως είναι η επιστημονική ονομασία του φυτού) είναι πολύ χρήσιμα για να κατεβάσουν το ph του νερού ενώ επίσης έχουν μια ήπια αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση. Δίνουν και το κλασσικό χρώμα τσαγιού στο νερό (επίσης ο φλοιός - Bark - κάνει το ίδιο χωρίς να σαπίζει αλλά είναι πολύ πιο ακριβός). Εγώ τελευταία χρησιμοποιώ φύλλα μπανανιάς που χρωματίζουν λιγότερο το νερό και δε σαπίζουν τόσο εύκολα όπως τα IAL (και είναι και από τον κήπο μου στη Λευκάδα). Πολλοί που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι ιστορίες για να μας πουλάνε οι ταυλανδέζοι ξερά φύλλα για μεταξωτές κορδέλλες ( ![]() ![]() Για ΙΑL δες εδώ http://www.ebay.com/sch/?LH_AvailTo=...=&_udlo=&gbr=1 Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Με προλαβε ο Μaverick......Eιχα ξεκινησει να απανταω πριν απο καμια ωρα αλλα επεσε δουλιτσα....
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 22-10-11 στις 13:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ και τους δυο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |