|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να κανουν και την καλυτερη παρεα με τις γαριδες
![]() βαλε καμια ανουμπια(φυτο) και βρες ενα μονομαχο που να σου αρεσει παρα πολυ και ας μην ειναι και σπανιος!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΨΑΡΙ! (και αρκετα ευκολο πιστευω) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο aquabid αν ψαξεις (και μπορουν να στειλουν Ελλαδα) νομιζω θα βρεις αστερακια!!
![]() ![]() Αλλιως παρε τηλ τον Μανθο και πεστου οτι θελεις ενα super μονομαχο ...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! φυσικα περι νερου , στρωσιματα και οτι εχει να κανει με ενυδρεια δεν υπαρχει θεμα, χρονια στα ενυδρεια
![]() ![]() απλα ηθελα να ξερω τυχον ιδιαιτεροτητες του μονομαχου.... και οπως λετε θα κοιταξω να ειναι καποιος που να μου αρεσει...
|
||||
|
||||
![]()
του αρεσει να κρυβετε λιγα λεπτα την μερα οποτε θα ηταν καλο να βαλεις καμια μικρη κρυψωνα μεσα και κανενα ζωντανο φυτο!επισης θελει θερμοστατη! αν πεσουν οι βαθμοι κατω απο 20 δεν θα του αρεσει καθολου!εγω του εχω βαλει θερμοστατη στους 28-29 και δειχνει να το απολαμβανει! ειναι ευκολο ψαρακι!
επισης χρειαζετε το ενυδρειο να εχει καπακι γιατι μπορει να πηδηξει εξω! και να εχει χωρο να αναπνευσει ατμοσφαιρικο αερα γιατι δεν αναπνεει μεσα στο νερο λογο του λαβιρινθου!στο νερακι μονο αντιχλωριο βαζω εγω και ειναι ολα οκ! αυτα! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε αρκετα φυτα,αληθινα.Θα αραζει πανω και θα ξεκουραζεται,τα φυτα επιφανειας ειναι καλα επισης..Οχι αιχμηρα αντικειμενα οπως τα ψευτικα φυτα γιατι μπορει να τραυματισει τα πτερυγια του καθοτι του αρεσει να χωνεται οπου μπορει.Τα φυλλα catappa τα εκτιμουν επισης.Οχι μεγαλη αναταραξη της επιφανειας του νερου,δεν τους αρεσει καθολου και τους κουραζει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψευτικα φυτα ουτε τοτε που ξεκινησα... παντα οτι πιο φυσικο και αληθινο. φυτα θα μπουν σιγουρα, και φυτεμενα και επιφανειας. για αναταραξη οκ... και μια ερωτηση για ολους, ετοιμαζεις κανεις καμια παραγγελια απο εξωτερικο?? δημητρη τι λες??? ![]() ![]() ειδα οτι πολλα ψαρια μαζι ερχονται πιο οικονομικα....
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να μου δωσεις αν γινεται καποιες πληροφοριες γι'αυτα;απο που τα παιρνουμε κλπ...
μαλακωνουν το νερο αν θυμαμαι καλα... ευχαριστω!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |